Napokon super paket mršavljenja i u Puli uz 58% POPUSTA! Garantirano mršavljenje u Studiu Sensa uz 3x tretmana limfnom drenažom i 3x body wrapping uz kratku masažu, za samo 399 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dovedite se u TIP TOP formu! Uz 3 tretmana aparativne presoterapije (limfna drenaža) i 3 tretmana body wrappinga sa p-arom uljem za znojenje i detox organizma uz kratku masažu! Cijeli tretman traje sat vremena (pola sata aparat i pola sata motanje sa jako kratkom masažom). Kupon je iskoristiv do 15.07.2021.

"Kvaliteta, profesionalnost i dostupnost naš su cilj do zadovoljnog korisnika."-moto je Studio Sense!

Aparativna presoterapija djeluje na principu navlaka za ruke i noge koje su ispunjene zrakom i lagano masiraju određeni dio tijela. Navlake se sastoje od zračnih komora koje se napuhuju zrakom pod određenim parametrima drenaže i stvaraju lagani pritisak na određeni dio tijela koji onda potiskuje međustaničnu tekućinu u krvotok. Nakon određenog vremena zrak se ispuhuje te se ciklus ponovno ponavlja. Već nakon samo jednog tretmana osjetiti ćete olakšanje i opuštenost te relaksaciju mišića. Povoljno djeluje na estetski izgled budući da je idealan za smanjenje nakupljanja celulita. 

BODY WRAPPING zapravo je ovijanje tijela u foliju - iznimno učinkovita metoda smanjivanja potkožnih masnih naslaga i samog obujma tijela. Istodobno reducira celulit, ublažava strije i na oko je vidno poboljšan izgled kože.

Kako tretman izgleda: ravnomjerno se prvo nanosi krema te potom klijenticu omatamo u foliju. Krema koja se nanosi na problematične dijelove ima učinke sagorijevanja masnoće te je izvrsni pojačivač u redukciji vode i toksina iz organizma. Povećava vlažnost kože, istovremeno je njeguje te joj daje elastičnost i čvrstoću. Uklanja znakove umora i stvara osjećaj opuštenost.