10% POPUSTA

Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel 5* - jedinstveni moderni dragulj na Dubrovačkoj rivijeri! 3 dana/2 noćenja s polupansionom, korištenje bazena, Wellness&SPA, piće dobrodošlice, sve za 2 osobe!

21 prodanMožete kupovati i dalje!

Ostvarite 10% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Luksuzan odmor na izuzetnoj Dubrovačkoj rivijeri po povoljnoj cijeni! 1 dijete do 7 godina GRATIS! Kupon vrijedi od 01.06. do 30.06.2021.

Smješten nedaleko Dubrovnika, bisera Jadrana te gradom koji je dio UNESCO svjetske baštine, Sheraton Dubrovnik je idealna lokacija za opuštanje od gradske vreve te predstavlja vašu oazu mira u Dubrovniku.

U ponudi Vas očekuju i : piće dobrodošlice na baru Hotela (po osobi), korištenje Wellness&SPA centra "Shine Spa for Sheraton" te unutarnjeg i vanjskog bazena...

Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel objedinjuje suvremeni dizajn, besprijekornu uslugu te raskošan smještaj na očaravajućoj dubrovačkoj rivijeri.

Sheraton Dubrovnik može se pohvaliti profinjenim i promišljeno dizajniranim izborom od 240 soba i 11 suitea, opremljenih modernim sadržajima i Sheraton Signature krevetima.

U cijenu uključeni i : ranija prijava i kasnija odjava (ovisno o raspoloživosti), premještaj u sobu više kategorije (ovisno o raspoloživosti), besplatni parking i besplatni Wi-Fi!

Sheraton Dubrovnik Riviera savršeno je odredište za sve turiste i organizatore događaja, smješteno između zračne luke i starog grada, u osamljenom okruženju s nevjerojatnim i privatnim pogledom na zaljev Srebreno.

*Zbog sigurnosti svih naših gostiju i zaposlenika neke usluge vjerojatno će biti samo djelomično raspoložive u skladu s mjerama protiv epidemije.