Uzbudljiv LIPANJSKI odmor u vrhunskom Lanterna Premium Camping Resortu 4* by Valamar nadomak Poreču uz nezaboravna 3 dana/ 2 noćenja za 4 osobe i 2 djece do 12 g., već od samo 1124 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Obiteljski odmor bez premca u jednom od najboljih camping resorta u Europi! Kupon vrijedi isključivo za termin od 05.06.21. do 18.06.21.

Počastite svoju obitelj najboljim odmorom do sada u Lanterna Premium Camping Resortu, ponosnom dobitniku prestižnih nagrada za kvalitetu.

Pronaći ćete ga na šumovitom poluotoku Lanterna u blizini Tara na pola puta između Novigrada i Poreča. Duž obale dugačke tri kilometra dočekat će vas besprijekorno uređene plaže i nenadmašan izbor parcela i tematskih naselja camping homeova i glamping šatora. Uživat ćete u jedinstvenim doživljajima u  šarmantnim tematskim restoranima i barovima. 

Za uzbudljiv i aktivan odmor pobrinut će se pomno osmišljeni Valamarovi programi. Igrališta na otvorenome su dostupna za korištenje, a jednako tako možete uživate u Piratskom brodu te se opustiti uz 4 bazena.

U premium camping resortu s čak sedam tematskih naselja camping homeova i širokim izborom camping homeova izvan tematskih naselja pronaći ćete savršen smještaj skrojen po vašim željama i potrebama. 

Superior Camping Home 
Superior camping homeovi veličine su 30 m². Superior camping homeovi, sa svojim plavim prozorskim kapcima i fasadom obloženom kamenom, dizajnirane su u tipičnom istarskom stilu. Superior camping homeovi smješteni su prirodnom zelenilu mediteranskog raslinja, na parcelama minimalne veličine od 150 m2. Superior camping homeovi sadrže kuhinju i dnevni boravak, 2 kupaonice, spavaću sobu sa bračnim krevetom te jednu dječju sobu sa dva kreveta. Sve kućice su klimatizirane. Sve kućice imaju prostrane, natkrivene terase.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 052 465 000 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: coupon@valamar.com, uz KOD i ID kupona.

V-HEALTH & SAFETY
Sveobuhvatni program zdravstvenih, sigurnosnih i ekoloških standarda, te unaprijeđenih protokola čišćenja kojima je cilj osnažiti učinkovite standarde higijene koje Valamar primjenjuje u svim svojim objektima.

Obavezna doplata na licu mjesta za završno čišćenje 281,00 kn koja uključuje: čišćenje i početni set posteljine (plahta gornja i donja i jastučnica za bračni krevet, po dvije plahte i jastučnica za 2 odvojena kreveta, te po 2 ručnika po osobi za broj najavljenih osoba u camping home-u).