PodržimoNaše

LJETOVANJE U PULI! Uživajte kroz 4, 5 ili 7 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Hotelu Pula, u dvokrevetnoj sobi, po super cijeni od 3049 kuna! Kupon vrijedi od 18.07. do 31.08.2014!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Super cijena 3.049 kn

Crno Jaje donosi Vam ovu neponovljivu ljetnu ponudu koja vrijedi čak do 31.08.2014! Izaberite između čak tri opcije noćenja za 2 osobe već od 3049 kuna!

Hotel Pula je tek jedan u nizu smještajnih objekata u kojima Istra ugošćuje svoje posjetitelje. Jedinstven je i prepoznatljiv po pitomosti i slikovitosti krajolika te srdačnosti i ljubaznosti domaćina zbog čega s pravom nosi i drugo ime „Hotel with Heart“.

Hotel "Pula" *** udaljen je nekoliko metara od prekrasne zelene šume koja vodi do predivne čiste obale s pitomom šljunčanom plažom. Hotel Pula je samo 2km udaljen od centra grada kojeg krase raskošni spomenici iz rimskog razdoblja kao što je slavni amfiteatar Arena.

Uz veoma čist okoliš hotela, nekoliko smo metara udaljeni od prekrasnih plaža , triatlon staze, 12 tenis terena, 2 nogometna igrališta (trava), atletske staze, višenamjenski sportski centar i mnogo više. Okruženje je idealno za treninge i pripreme sportskih klubova.

Što hotel i sobe sadrže pogledajte na njihovoj službenoj stranici, klikom OVDJE.


Bilo da vaš dolazak u Pulu motivira sport i rekreacija, more i ljeto, poslovni susreti, prigodan odmor ili vas jednostavno put nanese...hotel Pula je tu za vas tijekom cijele godine.


Vođen željom i preferencijom svojih gostiju, hotel je usmjeren na njihovo ukupno zadovoljstvo što postiže kontinuiranim poboljšanjem i oplemenjivanjem postojeće usluge, praćenjem trendova u turizmu te prilagodbi novim standardima poslovanja. Orjentiran je k društvenoj i eko osvještenosti u turizmu.


Prije kupnje kupona obavezno provjeriti raspoloživost na telefon 052 386 922.