NOVO! Nježne ruke simbol su ženstvenosti! Ekskluzivna oaza ljepote u centru Zagreba - aOra Beauty Lounge donosi manikuru + trajni lak uz 52% POPUSTA i za samo 80 kn!

3 prodanaMožete kupovati i dalje!

Profesionalnoste naravno ljubaznost osoblja garantiraju inspirirajući doživljaj njege i revitaliziranja! Kupon se może iskoristiti do 01.08.2021.

aOra Beauty Lounge
Gdje možete iskusiti spektar različitih tretmana za ljepotu lica temeljenih na metodama vodećih stručnjaka za njegu kože. Linije proizvoda i tehnološka oprema koju upotrebljavamo smatraju se vrhunskom kvalitetom u području kozmetike za ljepotu.
Koncept Aora Beauty Lounge tretmana temelji se na desetljećima iskustva i istraživanjima u modernim farmaceutskim laboratorijima specijaliziranim u proizvodnji proizvoda i tehnologije za njegu kože. Kako smo i do sada uvijek uzimali u obzir jedinstvenost naših klijenata i različite potrebe u njegovanju kože, pripremili smo razne kombinacije tretmana koji uključuju: organske proizvode, neinvazivnu mezoterapiju, aktivne formule, proizvode koji sadrže minerale Mrtvog mora te inovativnu tehnologiju.

Adresa korištenja kupona: aOra Beauty Lounge - Centar Cvjetni, 1. kat! Radno vrijeme: od ponedjeljka do petka je 09:00 - 21:00 h; subotom 10.00 - 18:00 h.

MANIKURA + TRAJNI LAK 

Tretman se sastoji od manikure kojom se priprema nokat za lakiranje; treba pogurati i ukloniti višak kutikule, oblikovati nokte u željeni oblik te skratiti na željenu dužinu. Namijenjen je klijenticama s prirodno kvalitetnim i čvrstim noktima. Trajnost na noktima je od 2 do 4 tjedna. Na slabim noktima sklonim listanju i pucanju trajnost je kraća. Prije nanošenja trajnog laka manikura je obavezna. Trajni lak nanosi se na prirodne nokte, na način da se stavlja bazni lak, 2 sloja željene boje i završni sjaj. Svaki sloj suši se u LED lampi.

Svaki kupcac Crnog Jajeta ostvaruje popust od 30 % na jedan proizvod vrhunske kozmetike aOra!