SEZONA u Segetu Donjem kraj Trogira! Obiteljski ljetni odmor uz 8 dana/7 noćenja za 2 osobe + 1 dijete do 7 godina na bazi POLUPANSIONA i izbor soba u Hotelu Medena!

182 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite željeni tip smještaja i uživajte u svom godišnjem odmoru ove sezone! Kupon se može iskoristiti od 3.7. do 21.8.2021. i to isključivo od subote do subote.

RASPRODANI TERMINI / SOBE: STANDARD SEA SIDE 17.7.-14.8.; ECONOMY PARK 17.7.-14.8.; SUPERIOR SEA SIDE 24.7.-14.8.; SUPERIOR FRANCUSKI BALKON 24.7.-14.8.; ECONOMY JEDNOKREVETNE 17.7.-14.8.2021.

U prekrasnom zaljevu, obavijen vijencem guste borove šume, nalazi se Hotel Medena, vodeći turistički objekt na ovom dijelu Jadrana. Na prostoru od 60 hektara, naći ćete različite sadržaje, koje će Vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim!

Iskoristite slobodno vrijeme za jednodnevni izlet - plovidbu prekrasnim trogirskim arhipelagom s uključenim ručkom i neograničenim pićem na brodu! Više pogledajte OVDJE!

ECONOMY PARK: sadrži telefon, satelitsku TV, sef, mini hladnjak, klimu, kupaonicu sa sušilom za kosu, balkon sa pogledom na park.

STANDARD SOBA MORSKA STRANA: sadrži telefon, satelitsku TV, sef, mini hladnjak, klimu, kupatilo sa sušilom za kosu, balkon sa pogledom na more.

SUPERIOR SEA SIDE: nalaze se na 5. katu, B krila. Imaju kupaonicu sa kadom, sef, mini hladnjak, LCD SAT/TV, klima-uređaj i grijanje, sušilo za kosu, balkon, pogled more, telefon.

SUPERIOR NEW PARK STRANA: zgrada A od 1. do 3. kata. Imaju kupaonicu sa kadom, sef, mini hladnjak, LCD SAT/TV, klima-uređaj i grijanje, sušilo za kosu, balkon, telefon.

SUPERIOR FRANCUSKI BALKON: nalaze se na 6. katu, B krila. Imaju kupaonicu sa kadom, sef, mini hladnjak, SAT/TV, klima-uređaj i grijanje, sušilo za kosu, francuski balkon – pogled more, telefon.

Na prostoru od 60 hektara naći ćete različite sadržaje koje će vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim! 

Prije kupnje kupona OBAVEZNA PRETHODNA REZERVACIJA i provjera željenog termina isključivo na mail prodaja@hotelmedena.com! ODMAH PO KUPNJI I PRIMITKU KUPONA obavezna rezervacija (uz KOD i ID kupona) na mail prodaja@hotelmedena.com!

Plaža hotela Medena se nalazi 150 metara od hotelskog kompleksa i do nje se može doći stepenicama ili pješčanim putem kroz borovu šumu. Hotelska plaža nudi brojne mogućnosti za zabavu i rekreaciju. Od klasičnih sportskih sadržaja nudimo 6 zemljanih teniskih terena, mini golf, fitness tečaj kroz borovu šumu, teren za mali nogomet, odbojku, košarku i odbojku na pijesku.