Proizvodi za ljepotu i zdravlje cijelog organizma! Ojačajte imunitet uz Vitamin C 1000 mg sa D3 i cinkom 500 ml ili nahranite svoju ljepotu iznutra uz Hijaluronsku kiselinu extra 500 ml!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dostava iznad 300 kn je besplatna! Kupon vrijedi za 1 odabrani proizvod. Kupon vrijedi do 30.07.2021.

HYALURONIC ACID - Hijaluronska kiselina extra 500 ml

Proizvedeno u Švedskoj prema jedinstvenoj ultra koncentriranoj i originalnoj formuli. Sadrži hijaluronsku kiselinu 100 mg u dozi u tekućem obliku - sadrži vitamin C i silicij za apsorpciju, a osigurava trostruko djelovanje na tijelo: u medicini, kozmetici i protiv starenja.

100% prirodan i vegetarijanski proizvod, uključujući boju i aromu. Fini okus limuna. Bez glutena i GMO sastojaka, zaslađeno Steviejem. Vrlo mala molekularna težina od samo 7000 daltona za maksimalne učinke. Veganska hijaluronska kiselina  estrahirana iz fermentirane trave.

Vitamin C 1000 mg + D3 + Cink 500 ml

Tekući dodatak koji doprinosi normalnom funkcioniranju imunološkog sustava! Proizvod izrađen u Švedskoj prema jedinstvenoj ultra koncentriranoj formuli, a sadrži 3 aktivna sastojka: vitamin C 1000 mg + vitamin D3 (vegan iz lišajeva) + cink. Poseban dodatak dizajniran za jačanje imunološkog sustava. Boja i aroma naranče 100% su prirodne. Vegetarijanski proizvod, ne sadrži gluten, soju, laktozu, orašaste plodove, 100% bez GMO sastojaka.

ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezno javiti se na mail vitamincic@vitamincic.com s podacima za slanje dostave i priloženim kuponom!

Dostava se vrši dostavnom službom DPD-a, a cijena dostave iznosi 24,99 kn i plaća se prilikom preuzimanja paketa na adresi. 

Dostava iznad 300 kuna je besplatna!