Dubrovnik, upoznajte njegovo Veličanstvo ovog ljeta! LT Konture Vas vodi na 4 dana/ 3 noćenja u hotelu 4* s Polupansionom + prijevoz busom + pratitelj putovanja, samo 1683 kn/ osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smještaj je u hotelu Lero 4*! Kupon vrijedi isključivo za termin putovanja: 19.06. - 22.06.2021.; 01.07. - 04.07.2021.!

PROGRAM PUTOVANJA:

Dan 1: ČETVRTAK  ZAGREB - DUBROVNIK

Startamo iz Zagreba s pjevom pijetlova i vozimo se prema krajnjem jugu Lijepe Naše. Uživamo u dramatičnim krajolicima i zanimljivim i zabavnim pričama pratitelja putovanja. Stat ćemo par puta, diviti se pogledu na Krku, Neretvu i Ston a u Dubrovnik stižemo već oko ručka. Smjestit ćemo se u ugodan hotel visoke kvalitete s 4 zvijezdice, isprobati madrace i kad malo dođemo k sebi, uputiti se u stari grad. Tamo nas čeka iskusan licencirani lokalni vodič koji će nam odati sve tajne svojega Grada i najbolje lokacije za fotkanje. Opcionalno, moguće je odabrati razgled lokacija snimanja serije Game of Thrones uz nadoplatu. Predvečer se vraćamo u hotel.

Dan 2: PETAK DUBROVNIK  slobodno (ili opcija PELJEŠAC I KORČULA)

Nakon bogatog doručka možete iskoristiti slobodno vrijeme i samostalno otkrivati skrivene kutke i ljepote i Dubrovnika , posjetiti zidine, voziti se žičarom ili počastiti se romantičnom vožnjom gliserom oko zidina uz zalazak sunca i šampanjac.Dodatno, organiziramo fakultativni cjelodnevni izlet na Pelješac i Korčulu. Nakon kratke vožnje brodom, otkrijte rodnu kuću Marka Pola i po povratku iskoristite ovu rijetku priliku da posjetite Pelješke vinare i probate njihova slavna vina. Povratak u hotel.

Nakon kupnje kupona, obavezna rezervacija s imenima putnika, kontaktom, mjestom polaska, uz KOD i ID kupona na 097 6522778 ili andrija@konture.eu

Dan 3: SUBOTA DUBROVNIK  slobodno (ili opcija DOLINA NERETVE, VOŽNJA LAĐOM)

Iskoristite ovaj dan da malo predahnete,  predlažemo da isprobate hotelski bazen ili prošećete po prekrasnoj šetnici u okolici hotela. Za one koji žele više akcije, organiziramo fakultativni cjelodnevni izlet u dolinu Neretve. Dolina Neretve je nedirnuti dio prirode, savršeni labirint neretvanskih kanala okićenih prekrasnim lopočima, koji krije staništa jedinstvenih primjeraka ptica zamaskiranih šašom i trskom te na kraju tajnu potopljenog grada, jezero Kuti.

Odlazimo do Metkovića i ukrcavamo se u tradicionalnoj Neretvanskoj lađi koja nas vodi kroz netaknutu prirodu, u toku vožnje nas čeka muzički program uz degustaciju smokvi i lokalnih proizvoda i naravno aperativa. Po završetku ove sjajne avanture odlazimo u restoran na bogati ručak. Poslije ručka odlazimo u  jedinstven muzej na ovim prostorima Arheološki muzej Narona, fantastično zdanje koje ispod svoga krova krije tajne ovog prostora još iz antike. 

Dan 4: NEDJELJA DUBROVNIK – CAVTAT - ZAGREB 

Nemojte preskočiti doručak jer dug je dan pred nama. Uživajte u zadnjem slobodnom nedjeljnom prijepodnevu u Dubrovniku, popijte kavu na jednom od skrivenih trgova, posjetite Lokrum, ili nam se pridružite na fakultativni izlet pravac Cavtata. Pitoreskni gradić (ili aktualnije instagramičan gradić) kraj Dubrovnika krade srca stoljećima, često ga se proglašava najljepšim malim mjestom u Europi, pa ga nikako ne smijemo propustiti. Na putu za Cavtat imat ćete priliku okinuti najbolje fotografije pogleda na Dubrovnik.