NOVO! Izrada web stranice ili web shopa uz pomoć ASG Business Platform i fenomenalne vouchere - voucher u vrijednosti 6000 kn ili 3000 kn u pola cijene! Cijena osnovne stranice već od 750 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pridružite se digitalnom dobu poslovanja i uz pomoć ASG Business Platform napravite prve korake u izradi svoje buduće web stranice ili web shopa! Kupon vrijedi do 30.08.2021.

MI SMO TU DA PROMIJENIMO IGRU

Sa našom strašću za inovacijama, globalnim dosegom i širinom mogućnosti, mi smo prava alternativa u okruženju IT usluga.

Mi smo ovdje da podignemo ljestvicu i postavimo novo mjerilo za IT industriju i naše klijente! Već više od dva desetljeća ASG pruža tvrtkama inovativne, visokokvalitetne i isplative usluge. Danas svojim kupcima nudimo istinsku alternativu u okruženju IT usluga kroz našu sposobnost pružanja cjelovite usluge digitalne transformacije. 

Za više informacija posjetite web!

Web shop ASG Business Platform nalazi se na ovom linku!

Od poslovne strategije i savjetovanja, preko infrastrukture i upravljanih usluga, ono što radimo i kako to radimo čini nas drugačijima. U ASG uspjeh naših klijenata shvaćamo osobno. Pomaže im da prate korak s promjenama i napreduju. To je motivacija iza svega što radimo. Zahvaljujući globalnom dosegu, tehničkoj i poslovnoj stručnosti i obnovljenim mogućnostima, u misiji smo podići razinu i postaviti novo mjerilo za IT industriju. Jeste li spremni promijeniti igru? Započnite svoju vlastitu priču o uspjehu već danas.

Od vas očekujemo: jasan cilj te potrebne funkcionalnosti web stranice, želje i prijedloge oko dizajna s potencijalnim primjerima web stranica koje smatrate referentnima iz bilo kojeg razloga, upute i materijale potrebne za izradu web stranice kao što su: logotip, tekstovi i fotografije.

Naše web stranice su: korisnički orijentirane (sadržaj i izrada stranica su usmjereni za određenu skupinu korisnika prilagođene pretraživačima); poseban naglasak je na optimizaciji stranica kako bi bile uočene od strane pretraživača te bolje rangirane; jednostavne – struktura i web dizajn stranice prezentirani su na način da se posjetioci njima mogu jednostavno služiti te u kratkom roku pronaći traženu informaciju odnosno obaviti kupovinu, bez zabune ili lutanja po web stranici; prezentacijske - cilj nam je napraviti web stranicu koja će na adekvatan način prikazati sve proizvode ili usluge.

ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezno kontaktirati ASG Business Platform putem e-maila asgbusiness@gmx.com radi daljnjih koraka za korištenje vouchera i dogovora za izradu web stranice!