NOVO! Pripremite tijelo za plažu uz extra paket mršavljenja u Beauty Centru Renew Zagreb! 3x kavitacija + 3x radiofrekvencija + 3x anticelulitna masaža, uz 60% POPUSTA i za samo 649 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje: 3x kavitacija trbuha i nogu + 3x radiofrekvencija + 3x anticelulitna masaža! Kupon se može iskoristiti do 01.08.2021.

Ultrazvučna kavitacija
U najpopularnije tretmane za eliminiranje lokaliziranih masnih naslaga i celulita, svakako se ubraja ultrazvučna kavitacija. Radi se o nekirurškom, neinvanzivnom postupku koji predstavlja alternativu liposukciji. Ultrazvučni valovi određene frekvencije djeluju na masne ćelije u potkožnom tkivu, izazivajući njihovo pucanje i izlivanje u međućelijski prostor, kao i dalje razlaganje i izlučivanje iz organizma putem metaboličkih procesa. Za samo pola sata koliko prosječno traje tretman, možete izgubiti između 2 i 5 centimetara u obimu željene regije i to nepovratno!

Radiofrekvencija tijela
Tretman radiofrekventnom strujom djeluje na kožu tako da dubinski zagrijava tkivo, dok se površina kože ne zagrijava do istog stupnja kao unutrašnjost, potiče regeneraciju kolagena i elastina, koristi se za brzo, efektno i bezbolno pomlađivanje i zatezanje kože.
RADIOFREKVENCIJA TIJELA je neinvezivan i ugodan tretman kontoliranog zagrijavanja dermisa i potkožnog tkiva. Ovim tretmanom se znatno poboljšava cirkulacija i mogućnost topljenja masnog tkiva. Koristi se kod debljih slojeva jer prodire dublje. 

Anticelulitna masaža
Ručnom anticelulitnom masažom najbolje se i najdugoročnije rješava tvrdokorni celulit. Kozmetičarka će rukom odrediti na kojim područjima je stanje najkritičnije te će vaše tijelo uz pomoć kvalitetnih proizvoda koji dodatno potiču cirkulaciju i razgradnju masti riješiti toksina, nakupljene vode i masnih naslaga. Koža će već nakon prvog tretmana izgledati zategnutija i zdravlja.

ODMAH po primitku kupona obavezna rezervacija termina na br.tel.: 095 779 9277, 3 dana ranije uz KOD i ID kupona.