Adrenalinski doživljaj podno Velebita! Uživanje u Pustolovno-izletničkom centru Rizvan City: adrenalinski park, zip line, stijena za penjanje, divovska ljuljačka, uz 52% POPUSTA i samo 94 kn/osobi!

82 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pustolovno-izletnički centar Rizvan City smješten je u Lici, srcu Hrvatske, nedaleko grada Gospića, u malom tipično ličkom selu Rizvanuša koje se nalazi u Parku prirode Velebit...Kupon je iskoristiv do 31.08.2021.

Staro obiteljsko seosko gospodarstvo pretvoreno je u pustolovno-izletnički centar gdje se grupama nudi mnoštvo jedinstvenih atraktivnih pustolovnih aktivnosti.

U sklopu Pustolovno-izletničkog centra Rizvan City možete noćiti u novoobnovljenoj ličkoj kući izgrađenoj tradicijskim materijalima, kamenom i drvetom ili u našem novom kampu. Kampirati se može s kamperima, u šatorima ili možete iznajmiti drveni bungalov.

Pogledajte našu ponudu za smještaj na sljedećem linku.

Atraktivne adrenalinske i pustolovne programi možete doživjeti na prekrasnim predjelima Velebita i Like te u Pustolovno-izletničkom centru Rizvan City.

Po čemu smo posebni: Možemo vam ponuditi jedinstvenu kombinaciju programa na moru i planini. Naša lokacija nam to omogućuje!!!

U našoj ponudi možete pronaći i ponudu aktivnosti za učenike (škole), te za grupe individualaca (prijatelji, obitelji) koji žele upoznati Liku i Velebit i provesti kvalitetan vikend.

Posjetite nas i doživite nezaboravne pustolovinu - paintball, streličarstvo, špiljarenje, absailing, trekking, jeep safari, ostale aktivnosti i to sve na području netaknutog Velebita i Like će Vas i Vaše prijatelje oduševiti.

Želja nam je da nas posjetite a mi Vam jamčimo da ćete se dobro provesti, doživjeti nešto novo što će Vam dugo ostati u sjećanju ;)