Najbolji i najzdraviji način za podizanje imuniteta uz svakodnevno korištenje! Izaberite veće ili manje pakiranje medne mješavine Revital komplex od matične mliječi uz do 51% popusta!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Matična mliječ ima antibiotska svojstva i može se boriti s mnogo različitih vrsta bakterija i zaštititi organizam od raznih infekcija i bolesti. Može smanjiti simptome i snagu bolesti, pripremiti tijelo da se bori protiv bolesti na bolji način.

Matična mliječ sadrži gotovo sve aminokiseline i mnoge važne vitamine koji pomažu pravilan rad različitih organa u tijelu.

Sadrži antioksidanse, omega 4 i omega 6 masne kiseline koje pomažu popraviti oštećenja stanica i potaknuti rast i regeneraciju stanica.
Proteini prisutni u matičnoj mliječi mogu pomoći u obnovi stanica.

Utjecaj matične mliječi na čovjeka:
stimulira obrambeni sistem organizma;
jača imunitet organizma;
povećava energiju, izdržljivost i fizičku snagu;
stimulira mentalne funkcija i jača memoriju;
otklanja nervozu i uznemirenosti;
stimulira tjelesni rast i razvoj;
uspostavlja hormonalnu ravnotežu;
regulira krvni pritisak;
smanjuje nivo lipida i holesterola u krvi;
liječi neplodnost kod muškaraca i žena.

Znanstvena istraživanja su utvrdila sljedeća svojstva matične mliječi:

stimulirajući učinak na cijeli organizam uz  povećanje energije
imunomodularno djelovanje kojim se povećava otpornost na razne infekcije
povećanje otpornosti na stres i bolesti
njega i pomlađivanje kože
poboljšanje memorije
održavanje hormonalne ravnoteže
smanjenje razine kolesterola
regulacija krvnog tlaka
protuupalno djelovanje
antibiotičko i antivirusno djelovanje
pomaže kod tegoba koštano - mišićnog sustava
skraćuje vrijeme oporavka kod teških bolesnika
povećava apetit i tjelesnu težinu
ima vrlo snažan učinak na sprječavanje  nastanka slobodnih radikala

Način upotrebe
 
Matična mliječ konzervirana i čuvana u medu uz dodatak peluda .
Koristi  se 2 puta dnevno po jednu manju žlicu (npr. žlica za kavu), jedan sat prije jela, a čuva se u hladnjaku na temperaturi do 6°C.

Nepravilno čuvana matična mliječ vrlo brzo gubi svoju vrijednu osobinu - ljekovitost.
Na matičnu mliječ nepovoljno utječu temperatura, svjetlost i zrak (kisik).
Pravilnim skladištenjem bez značajnijih gubitka svojstava, matična mliječ može se čuvati i do godinu dana.
Preporuka je da se matična mliječ koristi jedan do dva mjeseca svakodnevno, a poslije se napravi isto tolika pauza.