Užitak za cijelo tijelo! Od glave do pete se prepustite KRALJEVSKOM PAKETU u Beauty Centru Kozlinger u Zagrebu uz masažu tijela, dermoabraziju i RF lica + serum i masku za ruke uz 63% popusta!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Razmazite sva čula i priuštite si cijelom tijelu potpuno uživanje! Kupon se može iskoristit do 30.08.2021. Korištenje kolektivnog GO od 3.8. do 23.8.

Ponuda uključuje: masažu cijelog tijela 45 min + dermoabrazija lica 15 min + RF lica 10 min + serum (kolagen ili hyaluron) na kraju tretmana + parafinska maska za ruke.

O BEAUTY CENTRU KOZLINGER 

Iza centra je 18 godišnje iskustvo u radu. Izuzetne rezultate imaju na polju depilacije gdje prateći trendove među prvima su u gradu Zagrebu uveli Egipatsku depilaciju za koju su se i usko specijalizirali nezanemarujući i druge vidove depilacije prema željama klijenata. Osim egipatske depilacije rade i klasičnu , te depilaciju s patronama. Prateći sve novitete i trendove uveli su i LPL fotoepilaciju. Odlične rezultate jamče i u tretmanima mršavljenja koristeći uređaje elektro stimulacije i 20-ak tretmana preparatima na prirodnoj bazi, gdje uz vašu suradnju promjenom štetnih prehrambenih navika u vrlo kratkom razdoblju klijenti mijenjaju svoj habitus i ulaze u odjeću manju i nekoliko konfekcijskih brojeva.

Radno vrijeme: pon.- pet. od 11:00h do 20:30h, subotom od 9:30h do 14:30h!

ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija termina na tel: 098 1933 368, uz KOD i ID kupona po primitku.