[ŠPICA SEZONE] Budget ljetovanje u Vodicama! 8 dana/7 noćenja na bazi POLUPANSIONA u depadansi Flora Madera Hotela Park Imperial u park šumi tik uz more, a sve za 2 osobe i 1 dijete do 12 godina!

93 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Depadansa Flora Madera smještena je uz Hotel Imperial u Vodicama i nalazi se u neposrednoj blizini šljunčane plaže i mediteranskog parka... Kupon vrijedi do 01.09.2021.; zauzeti termini 24.07.-31.07.2021.

DEPADANSA FLORA MADERA smještena je uz Hotel Imperial u Vodicama. Kao i hotel Imperial, depadansa se nalazi u neposrednoj blizini šljunčane plaže i mediteranskog parka te je kategorizirana s dvije zvjezdice. Svojim gostima pruža se mogućnost korištenja svih dodatnih sadržaja koji se nude i gostima hotela Imperial. 

BESPLATAN PARKING!

Uz razne dodatne sadržaje koji gostima stoje na raspolaganju, ponuda je dodatno obogaćena organiziranim izletima u obližnje nacionalne parkove (NP Krka, NP Kornati) i gradove (Split i Trogir).

Sobe su dvokrevetne i trokrevetne; imaju balkon, kupaonicu, TV, Wi-Fi i telefon. Sobe nisu klimatizirane!!!

Vodice predstavljaju popularnu turističku destinaciju na Sjevernom Jadranu poznatu po raznolikoj turističkoj ponudi i noćnom životu. Bogata povijest kraja, prekrasne plaže s kristalno čistim morem, blizina otoka Prvića i Zlarina te nacionalnih parkova samo su neki od mnogobrojnih razloga zašto su Vodice idealno mjesto za savršen odmor.

Ljubitelji aktivnog odmora i adrenalina imaju mnogobrojne mogućnosti tijekom odmora: jedrenje, ronjenje, biciklizam, letenje padobranom, vožnja jet skijem i bungee jumping.