[NOVO] Par konfekcijskih brojeva manje bez noža?! TESLA aparat za oblikovanje tijela u Bio+ klinik salonu u Zagrebu: 1, 2 ili 5x tretman TESLA + limfna + kavitacija ili kriolipoliza uz do 68% POPUSTA!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tesla Sculpt tretman je stigao - TESLA S 4 APLIKATORA! Vježbajte bez znojenja i muke samo 2x tjedno po 30 minuta! Uređaj najnovije generacije koji vježba vaše mišiće za vas! Samo 30 minuta i 36000 kontrakcija mišića vas dijeli od savršenog mišićnog tonusa i željene figure! Kavitacija, limfna drenaža i kriolipoliza su poznati & efektivni tretmani mršavljenja s brojnim zadovoljnim korisnicama! Kupon se może iskoristiti do 10.09.2021.

Tesla tretman izvodi se u trajanju od 30 minuta! Odaberite jednu od ponuđene 3 opcije i napokon uđite u omiljene traperice! HIT TRETMAN KOJEG OBOŽAVAJU I HVALE SLAVNE OSOBE!

Tesla tretman

Priuštite sebi željenu figuru kakvu ste oduvijek htjeli. Najnoviji tretman za oblikovanje tijela koji je tek od nedavno dostupan u Europi uspijeva upravo to i čini ono za što se često misli da nije moguće - izgrađuje mišićnu masu dok istovremeno otapa suvišne masnoće!

Kontrakcije mišića jačaju i učvršćuju mišićna vlakna - pružajući rezultate usporedive s rezultatima intenzivnog treninga - podignuta i tonirana stražnjica, definirane ruke, zategnutija bedra, ravniji i zategnut trbuh. Rast mišića, otapanje masnoće, tretman protiv celulita, tretman mršavljenja

Sculpt uređaj dizajniran je u estetske svrhe, ima 4 APLIKATORA većeg intenziteta. To je najmodernija tehnologija u neinvazivnom konturiranju tijela, jer ne samo da sagorijeva masnoću već i gradi mišiće.

Kako uređaj funkcionira?

Elektromagnetni mišićni trener visokog intenziteta je medicinska tehnologija koja se koristi u estetskoj medicini. Koristi fokusirano elektromagnetno polje sa sigurnim nivoom intenziteta. Elektromagnetno polje prolazi neinvazivno kroz tijelo i djeluje u interakciji s motornim neuronima koji potom pokreću supramaksimalne kontrakcije mišića. Neinvazivna medicinska tehnologija koja se koristi za jačanje i preslagivanje mišića interakcijom magnetskog polja sa tkivom pacijenta.

Rast mišića

Supra maksimalnim kontrakcijama, mišićno je tkivo prisiljeno prilagoditi se takvim ekstremnim uvjetima i reagira dubokim preuređivanjem svoje unutarnje strukture i stvaranjem novih proteinskih niti i mišićnih vlakana. Povećana mišićna gustoća i volumen dovode do bolje definicije i tonusa mišića.

Otapanje masnoće

Tijekom tretmana kontrakcije mišića izazivaju ekstremnu kataboličku reakciju i lipolizu te stvaraju izvor energije za potrebnu mišićnu aktivnost i tjelesni metabolizam, što zauzvrat dovodi do dramatičnog oslobađanja masne kiseline koja se počinje akumulirati unutar adipocita (masnih stanica), što dovodi do njihove disfunkcije i uništenja.

Tretman koristimo za:

pojačavanje snage mišića i mišićne izdržljivosti

učvršćivanje atrofiranih mišića

sagorijevanje masnih stanica

intenzivno toniranje mišića kod liječenja slabosti i gubitka mišićne mase

poboljšanje cirkulacije krvi i limfe

gubitak masnoće