[SPLIT] Zaboravite na ispucalu kožu stopala, odradite njegu kako bi bile spremne za svaku priliku u Split Style Centru uz estetsku/ medicinsku pedikuru bez ili uz trajni lak, već od samo 99 kn!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ne skrivajte si noge, već ih ponosno pokažite! Kuponi su iskoristivi do 15.09.2021.!

Estetska pedikura
kao što sami naziv kaže, jest tretman u kojem se pridaje pažnja na vanjski izgled i estetiku nogu i noktiju na nogama. Kad pričamo o estetskoj pedikuri, najčešće se podrazumijeva: šišanje, skraćivanje, oblikovanje i lakiranje noktiju, struganje (skidanje) zadebljane kože na petama i prstima i naposlijetku nekakav peeling ili masniju kremu koja će hidratizirati i omekšati kožu na nogama.


Medicinska pedikura
se međutim orijentira na problematiku stopala. Kad pričamo o medicinskoj pedikuri, najčešće pričamo o nekom problemu na stopalima, koje je potrebno redovno "rješavati". Radi se o: uraslim noktima (kad nokat udara u meso i stvara bol), kal ili kurje oko, gljivice, atletsko stopalo, divlja koža (zanoktice), upale i/ili slični problemi koje nikako ne predlažemo da sami rješavate kod kuće. Prilikom rada koristi se: skalpel, nožić, žilet, razni alat koji pomaže u rješavanju problema.

ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija 3 dana ranije na br. tel: 0958787422, uz KOD i ID kupona po primitku.