Nježne ruke simbol su ženstvenosti! Ekskluzivna oaza ljepote u centru Zagreba - aOra Beauty Lounge donosi manikuru + trajni lak uz 52% POPUSTA i za samo 80 kn!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Profesionalnoste naravno ljubaznost osoblja garantiraju inspirirajući doživljaj njege i revitaliziranja! Kupon se może iskoristiti do 01.09.2021.

aOra Beauty Lounge
Gdje možete iskusiti spektar različitih tretmana za ljepotu lica temeljenih na metodama vodećih stručnjaka za njegu kože. Linije proizvoda i tehnološka oprema koju upotrebljavamo smatraju se vrhunskom kvalitetom u području kozmetike za ljepotu.
Koncept Aora Beauty Lounge tretmana temelji se na desetljećima iskustva i istraživanjima u modernim farmaceutskim laboratorijima specijaliziranim u proizvodnji proizvoda i tehnologije za njegu kože. Kako smo i do sada uvijek uzimali u obzir jedinstvenost naših klijenata i različite potrebe u njegovanju kože, pripremili smo razne kombinacije tretmana koji uključuju: organske proizvode, neinvazivnu mezoterapiju, aktivne formule, proizvode koji sadrže minerale Mrtvog mora te inovativnu tehnologiju.

Adresa korištenja kupona: aOra Beauty Lounge - Centar Cvjetni, 1. kat! Radno vrijeme: od ponedjeljka do petka je 09:00 - 21:00 h; subotom 10.00 - 18:00 h.

MANIKURA + TRAJNI LAK 

Tretman se sastoji od manikure kojom se priprema nokat za lakiranje; treba pogurati i ukloniti višak kutikule, oblikovati nokte u željeni oblik te skratiti na željenu dužinu. Namijenjen je klijenticama s prirodno kvalitetnim i čvrstim noktima. Trajnost na noktima je od 2 do 4 tjedna. Na slabim noktima sklonim listanju i pucanju trajnost je kraća. Prije nanošenja trajnog laka manikura je obavezna. Trajni lak nanosi se na prirodne nokte, na način da se stavlja bazni lak, 2 sloja željene boje i završni sjaj. Svaki sloj suši se u LED lampi.

Svaki kupcac Crnog Jajeta ostvaruje popust od 30 % na jedan proizvod vrhunske kozmetike aOra!