Vodice su atraktivna ljetna destinacija koje će Vas oduševiti raznovrsnim sadržajem za svačiji ukus i želje! Opustite se u pravom dalmatinskom štihu, uživajte u čistim plažama i okruženi kristalnim morem! Kupon za ponudu vrijedi od 24.08.21. do 10.09.21.!

Sobe Kristina s pogledom na vrt smještene su u blizini tvrđave Rakitnica. Gosti mogu uživati ​​u besplatnom WiFi.

Smještaj je klimatiziran, opremljen sa sefom za prijenosno računalo i televizijom u svim gostinskim sobama, također imaju lijepi balkon.

Dodatna pogodnost: besplatan parking i besplatan WI-FI. Posteljina, ručnici i boravišna pristojba su uključeni u cijenu.

Smještaj je udaljen 10 minuta hoda od centra Vodica. Ovaj apartman udaljen je 1,7 km od crkve sv. Ilije proroka. U Konoba Rustiki i Santa Mariji nalaze se razna jela koja su udaljena 5 minuta hoda. Pirate's Candy Ship nalazi se na pješačkoj udaljenosti.

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail cukrovkristina@gmail.com ili na mobitel 098 9380 172, uz KOD kupona po primitku kupona.

VODICE 
Veoma živahno mjesto, poznato po raznolikoj turističkoj ponudi i bogatom noćnom životu. Smještene su na obali, u širokom zaljevu, 11 km sjeverozapadno od Šibenika, centra Šibensko-kninske županije. Danas Vodice broje 10.000 stanovnika i idealno su mjesto za odmor jer baš svatko može pronaći nešto za sebe. 

Tu su prostrane plaže s bogatim sportsko-rekreacijskim i gastronomskim ponudama, zanimljivi izleti brodom na obližnje otoke Prvić, Zlarin i veličanstvene Kornate, šarmantne dalmatinske uličice i prodavaonice stare čak šest stoljeća...