[23.-26.07.] ULTRA LAST MINUTE - Resort Funtana 3* u Vrsaru by Maistra - 2 ili 3 noćenja s ALL INCLUSIVE uslugom za 2 osobe, vanjski bazen, sportski sadržaji, animacijski program...

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Udaljen nekoliko minuta od Vrsara, Resort Funtana pružit će Vam idealan odmor uz more, bogate sadržaje i all inclusive uslugu... Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO od 23.07. do 26.07.2021.

U usluzi ALL INCLUSIVE očekuju Vas doručak + ručak + večera + piće + međuobroci (snack-ovi) kroz cijeli dan !

RESORT FUNTANA 3*, Vrsar - Valkanela 2, Funtana

Gosti koji traže mirno mjesto za bezbrižni odmor uz šum valova, pjev ptica i zrikavaca i hladovinu bujne sredozemne vegetacije naći će ga u turističkom naselju Funtana. Resort Funtana smješten je u istoimenom mjestu, nedaleko vinskih i maslinovih cesta, biciklističkih i pješačkih staza. Naselje nudi all inclusive uslugu, što podrazumijeva da su svi pansionski obroci, kao i ponude snackova i pića te ležaljke i suncobrani na bazenu uključeni u cijenu!

U cijenu uključeno i korištenje vanjskog bazena, ležaljki i suncobrana na bazenu i plaži turističkog naselja + sportski sadržaji unutar turističkog naselja + animacijski program!

Doručak se poslužuje od 7 do 10 sati. Uživajte u bogatoj ponudi toplih i hladnih jela, salata i žitarica za ljubitelje kontinentalne i mediteranske prehrane. Ako ste vegetarijanac, dijabetičar ili vam treba pojačana prehrana, samo se obratite našem osoblju. Možete dobiti i lunch pakete za izlete. Ručak počinje u 12 i traje do 14 sati. Večera počinje u 18:30 i traje do 21 sat. Restoran Tramontana nalazi se uz bazen, a u njemu se poslužuje svježa riba i školjke, ali i najbolji komadi mesa, spareni s najboljim istarskim vinima.

Smješteni na padini prema moru i bazenima, svih 228 soba imaju prekrasan pogled za trenutke opuštanja na kraju dana ili jutarnja buđenja. Sobe imaju: klima uređaj, telefon, sef, SAT TV, SOS alarm, kupaonicu (WC, tuš ili kadu, sušilo za kosu), balkon.

Bazen Funtana ima veličanstven pogled na more i obližnje otoke, a nalazi se odmah iznad plaže: veličina 207 m2; dubina 1 – 1,75 m; slatka voda.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina na broj 00385 52/800-250 ili info@maistra.hr, uz KOD i ID kupona po primitku.

Funtana je poznata po svojim biciklističkim stazama i posebnim pogodnostima za ljubitelje biciklizma. Možete igrati i tenis, mini golf ili odbojku na pijesku, unajmiti pedalinu...