SEZONA u Segetu Donjem kraj Trogira! Obiteljski ljetni odmor uz 8 dana/7 noćenja za 2 osobe + 1 dijete do 7 godina na bazi POLUPANSIONA i izbor superior soba u Hotelu Medena!

36 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite željeni tip superior sobe i uživajte u svom godišnjem odmoru ove sezone! Kupon se može iskoristiti od 14.08. do 26.08.2021. Superior sobe s francuskim balkonom i morskom stranom - rasprodano!

U prekrasnom zaljevu, obavijen vijencem guste borove šume, nalazi se Hotel Medena, vodeći turistički objekt na ovom dijelu Jadrana. Na prostoru od 60 hektara, naći ćete različite sadržaje, koje će Vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim!

Iskoristite slobodno vrijeme za jednodnevni izlet - plovidbu prekrasnim trogirskim arhipelagom s uključenim ručkom i neograničenim pićem na brodu! Više pogledajte OVDJE!

SUPERIOR BALKON NOVI MORSKA STRANA: nalaze se od 4. do 8. kata, ukupne su površine 18 m²; sobe imaju dva (spojena) kreveta, pomoćni ležaj (fotelja na razvlačenje širine 80 cm), kupaonicu sa tuš kadom i balkon s pogledom na more.

SUPERIOR NEW PARK STRANA: nalaze se od 1. do 3. kata, ukupne su površine 18 m²; sobe imaju dva (spojena) kreveta, pomoćni ležaj (fotelja na razvlačenje širine 80 cm), kupaonicu sa kadom i balkon s pogledom na park.

SUPERIOR FRANCUSKI BALKON: nalaze se na 6. katu, B krila. Imaju kupaonicu sa kadom, sef, mini hladnjak, SAT/TV, klima-uređaj i grijanje, sušilo za kosu, francuski balkon – pogled more, telefon.

Na prostoru od 60 hektara naći ćete različite sadržaje koje će vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim! 

Prije kupnje kupona OBAVEZNA PRETHODNA REZERVACIJA i provjera željenog termina isključivo na mail prodaja@hotelmedena.com! ODMAH PO KUPNJI I PRIMITKU KUPONA obavezna rezervacija (uz KOD i ID kupona) na mail prodaja@hotelmedena.com!

Plaža hotela Medena se nalazi 150 metara od hotelskog kompleksa i do nje se može doći stepenicama ili pješčanim putem kroz borovu šumu. Hotelska plaža nudi brojne mogućnosti za zabavu i rekreaciju. Od klasičnih sportskih sadržaja nudimo 6 zemljanih teniskih terena, mini golf, teren za mali nogomet, odbojku, košarku i odbojku na pijesku.