Slikoviti Biograd n/ M pružit će Vam autentičan mediteranski ugođaj za ISPRAĆAJ LJETA uz 3, 5 ili 7 noćenja na bazi Polupansiona u Hotelu Hygge, sve za 2 osobe i dijete do 7 g., od samo 1529 kn!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Super cijena 1.529 kn
Uštedi još 77 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 77 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

PARKING JE GRATIS! Uvjerite se u bogato kulturno i povijesno nasljeđe grada... Uživajte u predivnim plažama koje će Vam pružiti istinski odmor u kasno ljeto! Kupon vrijedi u periodu od 28.08. do 26.09.2021.!

Hotel Hygge:

Hotel Hygge se nalazi u Biogradu na moru, 26 km od Zadra. Gosti mogu uživati ​​u bar na licu mjesta. Svaka soba u ovom hotelu je klimatiziran i ima TV sa satelitskim programima. Hotel Hygge ima besplatan Wi-Fi u cijelom objektu. Tu je i 24-satno radno vrijeme recepcije na imovinu. Šibenik je 42 km od hotela Hygge, a Vodice 33 km. Najbliža zračna luka je Zračna luka Zadar, 19 km od hotela Hygge.

Oprema:

• Bežični pristup internetu dostupan je u cijelom objektu i ne naplaćuje se.
• Besplatno javno parkiralište dostupno je u blizini objekta i nije potrebna rezervacija
• Na zahtjev je dozvoljen boravak kućnih ljubimaca i mogući su dodatni troškovi.


Položaj hotela Hygge:

Smješten je u mirnijem djelu grada Biograda, par minuta od centra i u blizini marine i plaže Bošana.  Za ljubitelje rekreacije, kao i ljubitelje laganih šetnji, biogradska obala nudi prigodnu relaciju- duž obale, po šetalištima, preko marine na SZ dijelu grada do plaže Dražica, plaže Soline i plaže Slanica uz mogućnost odmora na brojnim terasama slastičarnica, caffe-bar-ova, pizzeria, restorana, te zabavu uz brojne sadržaje koje nudi turistička zajednica grada Biograda.

Prije kupnje kupona provjera slobodnih termina sa hotelom Hygge! ODMAH nakon kupnje kupona, potrebno je rezervirati željeni termin na tel. +385 98 313 424 ili e-mail: info@castrumnovum.com.

BIOGRAD NA MORU

Biograd pruža izvrsne mogućnosti za jedrenje i ronjenje te nudi tečajeve jedrenja i ronjenja. U okruženju Biograda nalazi se stotinjak kilometara biciklističkih staza.
Biograd ima jedan od najvećih i najopremljenijih teniskih kampova smješten u borovoj šumi, uz plažu Sportski centar. Uređene plaže sa bazenom i toboganom uz ponudu iznajmljivanja vodenih skutera, pedalina i sl. sadržaja: plaža Bošana, plaža Dražica (Plava zastava), plaža Soline, plaža Slanica.