[ZAGREB] Nevjerojatnih 64% POPUSTA za paket mršavljenja u Bio+ klinik kozmetičkom salonu! Mršavljenje, sagorijevanje masnoća i oblikovanje tijela uz 4D KAVITACIJU ili RF, TESLA uređaj i PRESOTERAPIJU!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!

Uz popularne tretmane mršavljenja i sagorijevanja masnoća, u paketu Vas očekuje i Tesla tretman za oblikovanje tijela i izgradnju mišićnog tonusa bez muke i znojenja! Kupon vrijedi do 09.10.2021.

Vježbajte bez znojenja i muke - TESLA uređaj najnovije generacije koji vježba vaše mišiće za vas! Samo 30 minuta i 36000 kontrakcija mišića vas dijeli od savršenog mišićnog tonusa i željene figure!

Paket uključuje: 3x tretmana 4D KAVITACIJE ili RADIOFREKVENCIJE tijela + PRESOTERAPIJA + TESLA 30 min!

TESLA - priuštite sebi željenu figuru kakvu ste oduvijek htjeli. Najnoviji tretman za oblikovanje tijela koji je tek odnedavno dostupan u Europi i uspijeva upravo to i čini ono za što se često misli da nije moguće - izgrađuje mišićnu masu dok istovremeno otapa suvišne masnoće!

Kontrakcije mišića jačaju i učvršćuju mišićna vlakna - pružajući rezultate usporedive s rezultatima intenzivnog treninga - podignuta i tonirana stražnjica, definirane ruke, zategnutija bedra, ravniji i zategnut trbuh. Sculpt uređaj dizajniran je u estetske svrhe, a ima 4 APLIKATORA većeg intenziteta. To je najmodernija tehnologija u neinvazivnom konturiranju tijela jer ne samo da sagorijeva masnoću već i gradi mišiće.

Tretman koristimo za: pojačavanje snage mišića i mišićne izdržljivosti ● učvršćivanje atrofiranih mišića ● sagorijevanje masnih stanica ● intenzivno toniranje mišića kod liječenja slabosti i gubitka mišićne mase ● poboljšanje cirkulacije krvi i limfe ● gubitak masnoće

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 3 dana unaprijed na 091 621 1110, uz KOD i ID kupona po kupnji i primitku! Adresa korištenja kupona: 8 Bukovački ogranak 7, Bukovac, Zagreb.

4D KAVITACIJOM postiže se intenzivna lipoliza za dubinsko razbijanje i odstranjivanje masnoća, idealna za sva područja na tijelu gdje su veće nakupine masnoća: trbuh, bokovi, bedra, noge, stražnjica, ruke, leđa (gornji i donji dio), brzo topi višak masnih stanica, oblikuje tijelo i uklanja celulit, eliminira osjećaj težine i umora te ubrzava rad metabolizma.

Dubinskim zagrijavanjem kože, odnosno tkiva putem RADIOFREKVENCIJE postiže se pokretanje metabolizma u tijelu. Dolazi do obnavljanja kolagena i stvaranja novog što dovodi do zatezanja kože,odnosno omekšavanja, poravnavanja bora te smanjivanja ožiljaka. Obnavlja i zateže kožu te stvara mladenački izgled. Preporuča se 6 tretmana u razmaku od tjedan dana, ali su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana.

Limfu možemo potaknuti uz jedinstvenu tehniku ručne masaže ili uz pomoć aparativne limfne drenaže koju još nazivamo PRESOTERAPIJA - medicinsko-kozmetički tretman koji osim što potiče brži rad metabolizma, razgrađuje celulit, poboljšava prokrvljenost tkiva ujedno utječe i na smanjenje obujma. Izuzetno je djelotvorna kod tvrdokornih masnih naslaga i celulita jer izbacuje višak tekućine u tkivu što omogućuje bolji dotok krvi i kisika te bržu i bolju lipolizu.