[28.08.-03.10.] BUDGET LJETOVANJE & uživanje u morskim čarima uz 3, 5 ili 7 noćenja s doručkom u Fortuna Restaurant & Hotel 4* u Murvici za 2 osobe, uz do 40% POPUSTA - od samo 1565 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 3,99 godine GRATIS! Počastite se zasluženim ljetovanjem po neviđeno povoljnim cijenama!!! Ponuda se može iskoristiti od 28.08. do 03.10.2021.

FORTUNA HOTEL 4*

Vrhunska usluga i ugodni ambijent zasigurno će Vam pružiti idealan odmo kakvog zaslužujee! S ciljem aktivnog odmora u prirodi Fortuna svojim gostima nudi najam bicikla, mopeda i skutera te razne druge aktivnosti animacijskog i zabavnog karaktera. Čist i očuvan prirodni okoliš, more i sunce, bogati fundus spomeničke baštine osnovni motiv dolaska u turističku destinaciju Zadar.

SMJEŠTAJ
Fortuna raspolaže sa 12 suvremeno dizajniranih i opremljenih jednokrevetnih i dvokrevetnih soba sa kupaonicom tuš/kada, WC, klima uređajem, telefonom, TV/SAT, mini barom, sefom, sušilom za kosu, WI-FI.

RESTORAN
Ugostiteljske usluge pružaju se u zatvorenom, klimatiziranom, restoranu i vanjskoj terasi. U tom segmentu ponude nudimo riblje i mesne specijalitete, vegetarijanska jela, pripremana na bazi autohtone domaće, odnosno tradicionalne mediteranske kuhinje, po narudžbi i nadaleko poznata jela ispod peke.

 Jela ispod peke imaju dugogodišnju tradiciju u ovom kraju, a osim bogatog gurmanskog imaju i kulturološki značaj s obzirom da se peka koristi isključivo u Dalmaciji.

Moguće nadoplate: za ručak ili večeru za samo 80 kn/ osobi! Hotel je udaljen 6 km od mora.

OKOLICA
Grad Zadar, kao osnovni lajt motiv dolaska domaćih i inozemnih gostiju smatra se „ muzejom na otvorenom“ zbog bogatog fundusa povijesno-kulturne građe, a među monumentalnim sakralnim objektima nalazi se Sv. Donat, katedrala Sv. Stošije, crkve Sv. Marije, Sv. Šime i Sv. Frane, riznica Zlato i srebro Zadra, Arheološki i Narodni Muzej, te moderne instalacije Pozdrav Suncu i Morske orgulje. 

Osim povijesnog i kulturološkog značenja Zadar obiluje prirodnim i atraktivnim šetnicama pored mora, pjeskovitim i šljunčanim plažama, a najbliža i najpoznatija je plaža Kolovare, udaljena 7 km. Fortuna se nalazi na samom ulazu u Zadar (8 km. od strogog centra grada)na prometnom pravcu (autoput A1) u blizini zračne luke Zadar (5 km.) te Nacionalnih parkova i Parkovima prirode, koji predstavljaju dodatni razlog da nas uvrstite u Vaše promidžbene materijale i time Vašim gostima omogućite kvalitetan i nezaboravan odmor u Dalmaciji. Blizina grada, očuvani prirodni okoliš, mir i tišina, ukusna dalmatinska hrana i ljubazno osoblje te povoljan odnos kvalitete i cijene naše su komparativne prednosti u odnosu na druge objekte takve vrste u Zadru.

OBVEZNA JE PROVJERA slobodnih termina prije kupnje kupona na br. tel: 091 212 0019 ili fortuna.restaurant.zadar@gmail.com te obaveznu potvrdu ODMAH po kupnji kupona isključivo na e-mail uz KOD i ID sa kupona po aktivaciji.