NOVO! Izvanredan pogled i nezaboravno uživanje u mediteranskom šarmu na 4 dana/ 3 noćenja s Polupansionom u Hotelu - pansion Mol na samoj plaži Drvenika za 2 osobe i od samo 1699 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za sve one koji vole ugodan odmor i uživanje u kristalno čistom moru, lijepim plažama i bujnoj mediteranskoj vegetaciji, Drvenik je idealna destinacija! Kupon vrijedi isključivo od 02.09. do 19.09.2021.

Pansion Mol

Smješten u Donjoj vali, mjesto Drvenik, na samoj prirodnoj, šljunkovitoj plaži, pansion Mol svojim gostim pruža prekrasan pogled na more i obližnje otoke. Kao jedan od rijetkih objekata na Jadranskoj obali, možemo se pohvaliti činjenicom da je našim gostima u samo 10-ak koraka iz njihovih soba dostupna plaža.

U ponudi pansiona nalazi se restoran otvorenog tipa na čijoj terasi u jutarnjim satima i prvim kavama uživate u mirisu mora i borova, kriku galebova, a u večernjim satima uz ponudu iz našeg obilnog jelovnika mediteranske kuhinje u čarobnom zalasku sunca.

SMJEŠTAJ
Sve su sobe elegantno uređene i opremljene kupaonicama sa fenom, klima uređajima, Sat-TV, Dvd-om i mogućnošću usluge interneta. Savršena lokacija pansiona Mol, domaća mediteranska kuhinja, komforne i moderno uređene sobe, ugodna atmosfera i ljubazno osoblje samo su dio naše ponude zbog koje bi vrijedilo nas posjetiti.

Dijete do 5 godina s roditeljima u krevetu GRATIS!

DRVENIK

Drvenik je malo priobalno mjesto na Makarskom primorju. Nalazi se na Jadranskoj magistrali, najvažnijoj hrvatskoj obalnoj cestovnoj prometnici i općenito prometno je dobro povezan. Obzirom na svoj geografski položaj, naše mjesto važno je prometno središte. 

Smješten između strmih grebena Biokova i morske obale, Drvenik je podijeljen na dva dijela: Gornju i Donju valu koje su lokalnom cestom dugom oko 2km međusobno povezane. Lungomare produžuje šetnicu i povezuje Drvenik sa susjednim mjestom Zaostrog. Prvi put se ovo mjesto spominje u 13.st. U starom selu pod Biokovom nalaze se ostaci kule iz vremena turskih osvajanja, grob i legenda o mladom paru poput Shakespeareova Romea i Julije, gotička crkva Sv. Jure iz 15.st.