NOVO! Borite se s aknama, ožiljcima ili pigmentacijskim mrljama? Donosimo MICDRONEEDLING i serume sa ili bez KISELINA u Bio+kinik salonima u ZG uz do 62% POPUSTA...

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Najtraženiji tretmani protiv bora, upala, protiv ožiljaka i hiperpigmentacija za savršenu kožu! Kupon se može iskoristiti do 30.10.2021. na dvije lokacije: Šoštarićeva 10, (Centar) ili 8 Bukovački ogranak 7 (Bukovac)!

MICRONEEDLING

Vaša će koža biti crvena i osjećat ćete se kao da ste izgorjeli na suncu.
Na tretmanu dobivate umirujuću masku i crvenilo ovakvog intenziteta se povlači, ali imajte na umu da nakon ovakvog tretmana nema izlaganja suncu,solarija,sauna... poželjno je da se klijentica nakon tretmana ne šminka.   


Ovaj tretman dubinski hrani kožu, riješava pore, ožiljke od akni, hiperpigmentacije, strije, žute flekice od sunca, zaglađuje teksturu i potiče stvaranje kolagena.

Često pitate kakvo je lice nakon tretmana microneedlinga i koliko traje oporavak?

Zahvaljujući našoj klijentici pokazujemo vam sliku nakon tretmana bez ikakvog uljepšavanja.


Oporavak nakon microneedelinga-
Nakon tretmana lice će biti crveno i upaljeno, a koža će na dodir biti toplija nego obično. Ovo je normalna reakcije kože i u roku od 1 - 2 sata stanje bi se trebalo ublažiti, a nakon 24 sata posve normalizirati.


Istraživanje je pokazalo da je poboljšanje ožiljkastog tkiva oko 55 %, dok je zadovoljstvo pacijenata rezultatima 90%. Klinička studija je kod 80 % pacijenata potvrdila i poboljšanje njihovih ožiljaka od akni nakon samo 30 dana, odnosno 1 tretmana, a kod čak njih 90% poboljšanje je bilo vidljivo nakon 3 tretmana.

Mjere opreza:
Preporuka je izbjegavati sunce i solarij 30 dana nakon što se napravi SkinPen tretman mikroiglicama. Nakon toga obavezno je svakodnevno nanosite kremu sa zaštitnim faktorom. 48 – 72 sata nakon tretmana možete početi koristiti svoje uobičajene proizvode za njegu kože, a tonike na bazi alkohola izbjegavajte 10 – 14 dana nakon tretmana. Također, izbjegavajte proizvode koji sadrže salicilnu kiselinu, glikolnu kiselinu i TCA kiselinu.


Terapija mikroiglicama se ne preporučuje raditi u sljedećim situacijama:
• ako imate otvorene rane, upaljene rane ili nadraženu kožu;
• ako ste alergični na nehrđajući čelik ili anestetike;
• ako imate bolest krvarenja ili poremećaj zaustavljanja krvarenja;
• ako ste trudni ili dojite;
• ako uzimate lijekove koji sadržavaju izotretinoin (kao što je Accutane).
• Također, ne preporučujemo tretirati netom operirana, ozlijeđena ili opečena područja


Mandelična kiselina potiče bržu proizvodnju kolagena, a odlična je kako za osjetljivu i suhu, tako i za masnu i problematičnu kožu Poboljšanje kvalitete kože, prevenciju bora ili pak njihovo ublažavanje te za blistavost i zdrav izgled. A svi oni koji su se posvetili proučavanju sastojaka na kojima se baziraju preparati što se bore protiv znakova starenja uočili su među njima i – feruličnu kiselinu. Ferulična kiselina moćan je antioksidans, fenol dobiven iz biljaka koji se prvenstveno koristi u anti-ageing proizvodima. Prirodno se nalazi u raznim namirnicama uključujući zob, rižu, patlidžan, limun, u sjemenkama voća poput jabuka i naranča, u orašastim plodovima… Kao i drugi antioksidansi, bori se protiv slobodnih radikala.

DJELOVANJE KISELINA: korekcija akni, antiupalna terapija, terapijski učinak na hiperpigmentaciju.