Budite dio najljepše bajke - rujan u TRAKOŠĆANU! Uživajte u 1 ili 2 noćenja s polupansionom i Wellness&SPA u Hotelu Trakošćan 4*, rekreaciji, šetnji dvorcem... sve za 2 osobe i 2 djece do 12 g.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Istražite Trakošćan i muzejski postav najpoznatijeg dvorca u Hrvatskoj, uživajte u bogatoj gastro ponudi i opustite se u bazenu i saunama... Kupon vrijedi isključivo preko tjedna - od nedjelje do petka - do 30.09.2021. (uz mogućnost boravka preko vikenda uz nadoplatu 100 kn/danu).

U Zagorju, HOTEL TRAKOŠĆAN 4* nalazi se u bajkovitom okruženju u blizini jednog od najljepših i najočuvanijih dvoraca bogate hrvatske baštine koji se nalazi na popisu najljepših dvoraca Europe.

U ponudi Vas očekuje i 1 sat najma bicikala ili sportskih terena (uz obaveznu prethodnu rezervaciju) i ulaznice za dvorac Trakošćan!

Hotel raspolaže sa 126 moderno opremljenih soba i 2 luksuzna apartmana koja Vam pružaju vrhunsku uslugu smještaja i široku ponudu sadržaja. Standardna oprema soba uključuje WC/kadu, sušilo za kosu, telefon, sat, LCD TV, mini bar, klima uređaj, sef. 

Opustite se uz korištenje hotelskog bazena, unutarnje finske saune i vanjske panoramic finske saune... a očekuje Vas i 10% popusta na usluge Spa & Wellness centra Lorem Paradiso...

Da bi Vaš odmor bio potpun, na usluzi Vam stoji stručno osoblje Spa & Wellness centra Lorem Paradiso. Uz korištenje bazena, whirpoola i finske saune možete izabrati uslugu iz bogate ponude masaža i beauty programa za revitalizaciju duha i tijela.

Hotel Trakošćan raspolaže sa 3 tenis terena, 1 višenamjenskim terenom (košarka, rukomet, mali nogomet) i 10 brdskih bicikala. Na stazi oko Trakošćanskog jezera uređena je poučna staza koja pruža uvid u prirodne vrijednosti park-šume Trakošćan i okolnog područja.

Neke od ruta su: 'Ruta Trakošćan' (Krapina-Đurmanec-Macelj-Trakošćan-Bednja) duljine 33 km; 'Ruta od dvorca do dvorca' (Varaždin - Nova VesPetrijanečka - Donje Ladanje - Donja Voća - Cvetlin - Trakošćan ili Varaždin - Nova Ves - Petrijanečka - Donje Ladanje - Klenovnik - Lepoglava - Trakošćan) duljine 85,6 km, a cilj ove rute je povezati rekreaciju sa kulturno-povijesnim, prirodnim i geomorfološkim znamenitostima područja Varaždinske županije; 'Po obroncima Maceljske gore' (Đurmanec - Trakošćan - Jesenje - Đurmanec) duljine 38 km.

Nekad rezidencijalni Dvorac Trakošćan (lat. arx Thacorum) koji je generacijama bio u vlasništvu plemenitaške obitelji Drašković, okružen romantičnim perivojem i jezerom, danas je eminentni muzejski prostor bogat povijesnim sadržajima, te posjeduje jednu od najvećih zbirki oružja na ovim prostorima!