Vedri komadić planinskog raja za bijeg od svakodnevnice u šarmantnim Bjelolasica apartmanima u KASNO LJETO ili JESEN na 3 dana/2 noćenja uz vikend ili tjednu opciju za 2 ili 4 osobe...već od 599 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Željni ste predaha i bijega u netaknutu prirodu? Prednosti ove prekrasne planinske lokacije protežu se kroz sva godišnja doba...Kupon vrijedi za 2 ili 4 osobe, ovisno o odabranoj opciji! Kupon vrijedi do 30.10.2021.!

BJELOLASICA APARTMANI - Vedri komadić planinskog raja

O NAMA
Lokacija imanja je 30 m od skijališta Bjelolasica i njegove najduže staze na koju se pruža prekrasan pogled iz naših pomno uređenih apartmana. Prednosti ove planinske lokacije protežu se kroz sva godišnja doba.

Zimi će Vas očarati bjelina netaknutog snijega, konji koji vuku drvene saonice, kuhano vino uz kamin i toplina svake od kuća iz naše ponude. Proljeće donosi cvrkutanje ptičica, buđenje prirode i beskrajno zelenilo a jesen paletu toplih boja koje se preljevaju po brdima koja vas potpuno okružuju i bude u svakom pojedincu poseban unutarnji mir. Ljeto ovdje pruža savršenu ugodu bez sparine, a dok se izležavate i hvatate boju uz lagan povjetarac kod nas se možete i osvježiti u bazenu. Ukoliko se poželite okupati u moru, do najbliže plaže imate oko 45 minuta vožnje. Bazen se koristi u skladu s preporukama HZJZ!

U svaki djelić ovog imanja uložili smo puno ljubavi i truda pa svakog gosta očekujemo sa radošću. Odmarajte, uživajte, ugodite svojim gastronomskim čulima i napunite energijom svoj duh i tijelo.

MOGUĆNOSTI TIJEKOM VAŠEG ODMORA
Na imanju su Vam na raspolaganju sauna, pečenjara i roštilj te ostali sadržaji poput igrališta za mali nogomet, teretane, bicikala i vanjskog bazena u ljetnim mjesecima. Naravno, sa radošću ćemo prihvatiti i vaše kućne ljubimce koje možete bezbrižno pustiti da se istrče i zaigraju kroz čitavo dvorište koje je u potpunosti ograđeno i sigurno.
U društvenom prostoru možete popiti kavicu, hladno pivo ili čašu kvalitetnog vina te uzeti knjigu u ruke i guštati satima ili otvoriti ploče društvenih igara i dobro se nasmijati s najdražima.
U prostoru veličine 70 m2 moguće je održavati sastanke, poslovne seminare, team building, kreativne, likovne i umjetničke radionice i slično. Uvijek se trudimo proširiti našu ponudu pa smo otvoreni za sve vaše prijedloge i sugestije.
Pružamo uslugu doručka, ručka i večere sa slasnim gastronomskim specijalitetima, a u svaki obrok ulažemo puno truda i kreativnosti. Cilj nam je da se nakon hrane koju vam poslužimo osjećate zdravo i sito.

Aktivnosti u okruženju
Kroz vožnju biciklom, planinarenje, lov, ribolov ili samo laganu šetnju svakog trenutka ćete uživati u netaknutoj prirodi, nevjerojatnom miru, tišini i svježem zraku. U našoj blizini nalaze se razni sportski tereni i zabavne aktivnosti među kojima su najposjećeniji rafting na Dobri, kupanje ili kanuing na jezeru Sabljaci, paintball i rekreativno jahanje. Rekreirati se možete na više od 300 km uređenih pješačkih, biciklističkih i planinarskih staza od kojih volimo naglasiti kolijevku hrvatskog planinarstva – Klek; Bijele i Samarske stijene te vrh Bjelolasice – Kulu, kao najvišu točku Gorskog kotara sa pogledom koji seže od Istre i Kvarnera, preko srednjedalmatinskih otoka do snježnih vrhova Velebita i susjedne nam Bosne.

Prije kupnje kupona OBAVEZNA provjera slobodnih termina i soba, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA rezervacija termina i sobe putem e-maila: bjelolasica.apartmani@gmail.com ili broja telefona 098 239 141!