Vrtoglavih 73% POPUSTA za paket mršavljenja u Bio+ klinik kozmetičkom salonu u Zagrebu! Mršavljenje, sagorijevanje masnoća i oblikovanje tijela uz KRIOLIPOLIZU, TESLA uređaj i LIMFNU DRENAŽU!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz popularne tretmane mršavljenja i sagorijevanja masnoća, u paketu Vas očekuje i Tesla tretman za oblikovanje tijela i izgradnju mišićnog tonusa bez muke i znojenja! Kupon vrijedi do 10.11.2021.

Vježbajte bez znojenja i muke - TESLA uređaj najnovije generacije koji vježba vaše mišiće za vas! Samo 30 minuta i 36000 kontrakcija mišića vas dijeli od savršenog mišićnog tonusa i željene figure!

Paket uključuje: 1x KRIOLIPOLIZA za 2 zone po izboru + 1x TESLA 30 min + 1x LIMFNA DRENAŽA 30 min!

TESLA - priuštite sebi željenu figuru kakvu ste oduvijek htjeli. Najnoviji tretman za oblikovanje tijela koji je tek odnedavno dostupan u Europi i uspijeva upravo to i čini ono za što se često misli da nije moguće - izgrađuje mišićnu masu dok istovremeno otapa suvišne masnoće!

Kontrakcije mišića jačaju i učvršćuju mišićna vlakna - pružajući rezultate usporedive s rezultatima intenzivnog treninga - podignuta i tonirana stražnjica, definirane ruke, zategnutija bedra, ravniji i zategnut trbuh. Sculpt uređaj dizajniran je u estetske svrhe, a ima 4 APLIKATORA većeg intenziteta. To je najmodernija tehnologija u neinvazivnom konturiranju tijela jer ne samo da sagorijeva masnoću već i gradi mišiće.

Tretman koristimo za: pojačavanje snage mišića i mišićne izdržljivosti ● učvršćivanje atrofiranih mišića ● sagorijevanje masnih stanica ● intenzivno toniranje mišića kod liječenja slabosti i gubitka mišićne mase ● poboljšanje cirkulacije krvi i limfe ● gubitak masnoće

Limfu možemo potaknuti uz jedinstvenu tehniku ručne masaže ili uz pomoć aparativne limfne drenaže koju još nazivamo PRESOTERAPIJA - medicinsko-kozmetički tretman koji osim što potiče brži rad metabolizma, razgrađuje celulit, poboljšava prokrvljenost tkiva ujedno utječe i na smanjenje obujma. Izuzetno je djelotvorna kod tvrdokornih masnih naslaga i celulita jer izbacuje višak tekućine u tkivu što omogućuje bolji dotok krvi i kisika te bržu i bolju lipolizu.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 3 dana unaprijed na 091 621 1110, uz KOD i ID kupona po kupnji i primitku! Adresa korištenja kupona: 8 Bukovački ogranak 7, Bukovac, Zagreb