Veličanstveni Hotel Domino 4* u Opatiji pružit će Vam na nezaboravne WELLNESS užitke ove jeseni na 3 dana/ 2 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe uz gratis parking i za samo 1599 kn!

9 prodanihMožete kupovati i dalje!

Nezaboravno oslobađanje od stresne svakodnevnice... Iskonski bijeg i predah kojeg trebate si priuštiti svim čulima! Odaberite svoju vikend ili tjednu opciju! Povijest hotela potječe još iz davne 1886. kada je ova zgrada bila poznati Panasion... Kupon vrijed do 20.12.2021.

Hotel Domino
Hotel Domino je smješten u novo adaptiranoj vili s početka 20. stoljeća koja se nalazi uz more, tik do šetnice Lungomare. Građena je po principu mediteranske ladanjske arhitekture, gdje su se u svojoj veličanstvenosti, ispreplitale arhitektura i krajobraz; vile su okružene vrtovima, parkovima i šetnicama. 

U svom začetku, u vili je bila smještena praonica rublja, koja je kasnije, uz adaptacije, bila prenamijenjena u turistički objekt. Zahvaljujući razvoju turizma u Opatiji, Kraljici Jadrana, i naša se vila pronašla u ponudi za bogate grofove i plemkinje. Kroz povijest imala je različite nazive i priče…a sada je došlo vrijeme je da opet otvori svoja vrata.
Ukoliko želite uživati u pogledu na prekrasno Jadransko more, jednostavno se spustite odmah ispod hotela na plažu i uživajte u sunčanim danima te prekrasnom pogledu.

*Wellness prostor se koristi u skladu s preporukama HZJZ!

Dodatna vrijednost ponuda je: uključeno korištenje bazena, saune, fitnessa kao i besplatan parking, te besplatan Wi-Fi!

Iskušajte primorske okuse u Restoranu Domino! Lokalne namirnice pretvaraju se u simfonije primorskih okusa. Zahvaljujući povoljnoj klimi i dostupnosti namirnica - imat ćete priliku kušati vrhunske specijalitete, ravno iz mora. Kvarner ima kuhinju koja u sebi sadrži elemente kontinentalne i mediteranske kuhinje - ribu i plodove mora, ali i jela s tjesteninom ili grahom. Oduševite i iznenadite svoja osjetila ukusnom, domaćom, primorskom kuhinjom.

SMJEŠTAJ
Standard sobe
Očekuje Vas potpuna udobnost suvremenog interijera, prostrani kreveti, luksuzna posteljina, primorski detalji i meka ambijentalna rasvjeta. S terase, pogled se pruža na prekrasno Jadransko more, u daljini na Rijeku i Krk. 

OPATIJA 

Opatija, turistička destinacija s najdužom tradicijom turizma u Hrvatskoj. Opatija se počela turistički razvijati krajem 19. stoljeća zahvaljujući svojem geografskom položaju zbog čega je danas Opatija simbol našeg turizma. Zahvaljujući razvoju moderne cestovne mreže lako dostupna osobnim automobilom u samo nekoliko sati vožnje iz svih važnih središta regije.

Kraljica Jadrana - atraktivna lokacija prepuna događanja
Osim parkova i bogate vegetacije te šetnice uz more od 10 km (Lungomare), dočekat će vas i raznovrsna kulturna te gastronomska ponuda.