Otisnite se na otok KRK ove JESENI i guštajte u odmoru na 3 dana/ 2 noćenja s POLUPANSIONOM u Koralj Sunny Hotelu by Valamar + korištenje bazena & fitnessa, a sve za 2 osobe i samo 974 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vrijeme je za jesenski odmor i nezaboravno uživanje na Krku... Kupon vrijedi isključivo za termin do 20.10.21. (rasprodani termin: 15.10.)

Koralj Sunny Hotel By Valamar
U Koralj Sunny Hotelu možete uživati u potpuno bezbrižnom odmoru, u svom ritmu. Lagodan, mediteranski stil života utkan je u svaki element ovog utočišta na plaži koje će vam priuštiti trenutke za pamćenje.

Usluga Breakfast & Lunch hotelskog restorana nudi vam koncept otvorenih vrata u kombinaciji s prekrasnim pogledom na more, od ranog jutra sve do 14 sati, omogućujući vam bezbrižno uživanje u doručku i ranom ručku po nenadmašnoj cijeni.

Boravišna pristojba i eko taksa su uključene u cijenu.

Plivajte u tirkiznom moru ili bazenu, uživajte u masaži ili provedite fantastično popodne s obitelji u zoni Chill & Play. Ljubitelje aktivnog odmora pozivamo na uzbudljive biciklističke ture. Ovaj hotel u skrivenoj uvali svidjet će se baš svakom putniku.

• Classic soba morska strana (16 - 20 m2): dva odvojena kreveta; kupaonica s tušem; klimatizacija / grijanje; besplatan Wi-Fi pristup Internetu; LCD TV; sef na recepciji - uz nadoplatu; sušilo za kosu; telefon s izravnim biranjem; utičnice 220 V.

Provedite nezaboravne trenutke na plaži kraj tirkiznog mora ili u opuštajućem vanjskom bazenu. Zaboravite na brige i stres i prepustite se dugo iščekivanom idiličnom odmoru na otoku. Bazen će biti dostupan sukladno vremenskim uvjetima te se koristi u skladu s preporukama HZJZ!

Plaža Dražica proteže se duž šetališta od starog grada Krka do uvale podno hotela Koralj Sunny Hotela. Šljunčana i popločena otočka plaža s pješčanim morskim dnom pruža istinski užitak odmora na moru. Gosti se do plaže mogu spustiti puteljkom koji vodi kroz borovu šumu. Uređena plaža nudi ležaljke, suncobrane, najam sandolina i pedalina i ostale sadržaje za zabavu i opuštanje uz more. U blizini plaže Dražica (prema jugu) nalazi se i plaža za kućne ljubimce te šljunčana i betonirana nudistička plaža Tomaževo s pogledom na stari grad Krk.

Svoj sportski dan možete započeti u fitness centru hotela ili zaigrati tenis, stolni tenis ili mini golf te se zabaviti sportovima na vodi. U blizini je i polivalentna sportska dvorana, staze za šetnju i jogging, boćalište, jahački i ronilački centar. Ovaj bike hotel nudi sve usluge i opremu za istraživanje Krka biciklima.
Otok Krk nudi nebrojene biciklističke staze uz obalu i po unutrašnjosti koje prolaze uz romantične vinograde, polja i plaže kao i novouređenu stazu iz Malinske do grada Krka. Bike hotel Koralj Sunny savršena je točka s koje istraživanje otoka Krka mogu započeti ljubitelji biciklizma. U ponudi hotela je najam brdskih bicikala više klase, stručno vođene biciklističke ture, sigurna spremišta za bicikle, mape staza i info mape s uslugama za bicikliste te još mnoge druge usluge i sadržaji.