Ekskluzivan JESENSKI odmor u Hotelu Excelsior 4* u privlačnom Lovranu! 3 dana/ 2 noćenja s POLUPANSIONOM + korištenje bazena, Spa zone & sauna centra, a sve za 2 osobe, samo 1187 kn!

60 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jedno dijete do 12 godina gratis na pomoćnom krevetu! Hotel Excelsior 4* u Lovranu smješten je uz samu Opatijsku rivijeru i predstavlja idealno mjesto za obiteljski odmor u okruženju prekrasnog parka. Ponuda se može iskoristiti isključivo od 08.10.21. do 01.11.21. Isključeni termini 15.10.21.; 16.10.21.; 22.10.21. i 23.10.21.

Ovaj hotel s 4 zvjezdice nudi prostrane sobe i sadržaje za odmor ispunjen opuštanjem i zabavom. Uživajte u spa centru opremljenom sobama za masažu. Provedite dan na jednom od bazena ili na plaži. 

Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 noćenja s bogatim buffet doručkom i večerom (polupansion), u dvokrevetnoj sobi standard s balkonom (besplatan upgrade u superior sobu ovisno o raspoloživosti) + korištenje unutarnjeg bazena sa grijanom morskom vodom i ležaljki uz bazen + korištenje Spa zone sa sauna centrom (dvije finske saune, turska kupelj) i relax zona + 30 % popusta na sve wellness tretmane, sve za 2 osobe.

Blizina obalnog šetališta Lungomare i organizirani programi animacije garancija su da ćete uvijek naći nešto po svom ukusu u Remisens Hotelu Excelsior na Opatijskoj rivijeri.

Hotel nudi razne sadržaje i usluge namijenjene obiteljima: dva vanjska bazena, od kojih je jedan dječji, unutarnji bazen s grijanom morskom vodom, zabava i animacija za odrasle i djecu. U blizini je i plaža, kao stvorena za obiteljsko uživanje na suncu. Bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Potvrda rezervacije ovisi o raspoloživosti termina stoga savjetujemo provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona, i to mailom na info@liburnia.hr ili telefonom na 051 710 444. Rezervaciju smještaja potrebno je izvršiti ODMAH po primitku kupona a najkasnije u roku od 3 dana od kupnje kupona - mailom na info@liburnia.hr ili telefonom na 051 710 444 uz predočenje koda kupona.