NOVO na Crnom Jaju! Pametna vaga za tijelo pomoću koje možete pratiti parametre 12 najvažnijih tjelesnih funkcija - EGER FIT VAGA za 299 kn! Dostava uključena u cijenu i vrijedi za cijelu Hrvatsku!

6 prodanihMožete kupovati i dalje!

HIT PONUDA! Pametna vaga Eger koja brine o vašim tjelesnim funkcijama, povezuje se sa mobitelom (iOS / Android) putem aplikacije, analizira vaše zdravlje i prati vaš napredak! Kupon vrijedi do 30.11.2021.

EGER ® je brend sa dugogodišnjom tradicijom izrade najkvalitetnijih svjetskih vaga!

Prepoznatljiva njemačka tehnologija u kombinaciji sa pametnom tehnologijom donosi nam čudo: EGER ® pametnu tjelesnu vagu sa kojom možete pratiti parametre 12 najvažnijih tjelesnih funkcija organizma.

Zašto je važno praćenje osnovnih tjelesnih funkcija?

Tjelesne funkcije nam pokazuju trenutno stanje našeg organizma. Uravnoteženi mjerljivi parametri u našem organizmu dovode do smanjenja rizika od:

● bolesti kardiovaskularnog sistema

● bolesti dijabetesa

● bolesti bubrega

● oštećenja kostiju

● brzog zamora i povreda mišića

● gojaznosti

● osjećaja anksioznosti, depresije, konstatnog umora, lošeg sna

EGER ® PAMETNA TJELESNA VAGA MJERI: udio mišićne mase ● bazalnu brzinu metabolizma (BMR) ● udio masnoća ● starost tijela ● gojaznost ● težinu ● visceralnu masnoću ● udio vode u organizmu ● kosti (kg) ● indeks tjelesne mase (BMI) ● čistu tjelesnu masu (LBM)!

Kad stojite na ljestvici FitTrack, vrlo se nizak, siguran električni signal šalje s četiri metalne elektrode kroz vaša stopala. Električni signal brzo prolazi kroz vodu koja je prisutna u hidratiziranom mišićnom tkivu, ali nailazi na otpor kad udari u masno tkivo. Taj se otpor mjeri i unosi u znanstveno potvrđene FitTrack jednadžbe za izračunavanje mjerenja sastava tijela.

Vaga se lako povezuje s bilo kojim mobitelom putem aplikacije koja čita parametre 12 ključnih tjelesnih funkcija. Dostupan je i za iOS i za Android.

DOSTAVA UKLJUČENA U CIJENU i vrijedi za cijelu Hrvatsku! Odmah po kupnji i primitku kupona obavezna prijava na mail info@egerfit.com s priloženim kuponom i podacima za dostavu (ime i prezime, kontakt maili broj, adresa dostave).

EGER ® je robna marka elektroničkih vaga s 47 godina tradicije. Naš fokus su pametne vage, vage za težinu, kupaonske i kuhinjske vage. Nastojimo biti stalno u trendu i nuditi proizvode i najbolju uslugu za zdrav obiteljski život.