AFTER WORK PARTY 04.11.2021. ČETVRTAK od 18.00h u AvantGarden Event Square u Zagrebu uz tamburaše Dyaco i izbor: karta i piće za 1 osobu ili karte + tapasi + piće dobrodošlice za 2 osobe uz stol!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Skupite ekipu i opustite se nakon posla u AvantGarden Event Square uz vrhunsko piće i sjajne tamburaše! Kupon vrijedi isključivo za 04.11.2021. od 18h do 24h!!!

Čarolija AvantGarden Event Square počinje 2018. godine. Kako i samo ime kaže, AvantGarden, je zamišljen kao kazališna kulisa u industrijskom stilu koji se može modulirati i prilagoditi svim vrstama evenata, od banketnih, pop up, te lounge i casual varijanti. Takav tip prostora je prilagodljiv za organizaciju kako privatnih tako i korporativnih evenata.

AFTER WORK PARTY uz nastup TAMBURAŠA DYACO!

Avantgarden Event Square nalazi se na Zapadnom kolodvoru, na adresi Magazinska ulica 16, čiji stil uređenja proizlazi iz osobnosti, iskustva, znanja i sklonosti samog vlasnika. Uređenje elementima jednostavnih oblika, naglasio se održivi razvoj koji u prvi plan stavlja prirodnu ljepotu i prilagodbu industrijskom okruženju.

Opcija 2 vrijedi za 2 osobe i uključuje: 2x karte + 2x piće dobrodošlice + tapase - dalmatinski pršut, izbor domaćih sireva s voćem i orašastim plodovima, dinja i masline, suho voće, krekeri...

Kompleks je veličine 600 četvornih metara i sigurni smo da će biti svojevrsna riznica sjećanja na najljepše trenutke, bilo da je riječ o ulasku u zajednički život ili korporativnim i privatnim događanjima. Prostor je idealan za održavanje promocija, proslava obljetnica, prigodnih zabava, domjenaka, konferencija, sajmova, kao i raznih događanja uz koja vežemo dobru zabavu i vrhunsku ponudu hrane i pića.  

Avantgarden Event Square prima do 300 osoba za vjenčanja do 400 osoba za korporativne i privatne evente u Lounge verziji s terasom od 800 m2,  te je pogodan za prezentacije i evente na otvorenom.

ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna rezervacija na broj +385 91 4433 100 ili mail info@avantgarden.hr!