Hidratizirajte lice nakon ljeta! Bio+ klinik saloni u ZG donose 60 ili 90 min tretmana: UZV špatula + korejska masaža, RF + maska sa zlatom, za zategnuto i blistavo lice, uz do 66% POPUSTA...

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zaustavite vrijeme i opustite se! Kupon vrijedi do 20.12.2021. te se koristi na adresama: 8 Bukovački ogranak 7, Bukovac, ili Šoštarićeva 10, Centar, Zagreb!

Ponude uključuju: UZV špatulu + specijalnu korejsku lifting masažu lica + radiofrekvenciju lica s visokokoncentriranim serumom jantara + specijalna peel off maska sa česticama zlata!

Tretman ultrazvučnog čišćenja lica špatulom

Mnogi ga koriste kao zamjenu za klasični higijenski tretman lica. Sam tretman je potpuno bezbolan i neinvazivan. Prelaskom preko kože lica ultrazvučnom špatulom djeluje se ultrazvučnom vibracijom i tako se izbacuju komedoni, a u isto vrijeme se uklanja tanak sloj površinskih mrtvih stanica kože lica.

Korejska masaža lica

Masaža lica pomaže cirkulaciji krvi, izlučuje toksine, potiče proizvodnju kolagena kako bi koža bila glatka i zdrava. Masaža stvara toplinu koja pomaže esenciji hidratantne kreme da njeguje kožu iznutra. 
Cijeli tretman se sastoji od stimulacije akupunkturnih točaka na licu, refleksoterapije lica po zonama nakon čega slijedi tradicionalna masaža lica prirodnim terapijskim uljima, ovisno o tipu i problematici kože. Slijedi hranjiva ili lifting maska za lice, završni tretman kristalima i hidratacija kože prirodnim hranjivim serumima i kremama. Za lice postoji lift masaža, a to je posebna masaža jer se koriste snažniji pokreti dizanja kože prema čelu kako bi potaknuli prirodan kolagen i vratili propusnost membrana kože. S masažom koža lica postaje jača, čvršća i glađa.

Radiofrekvencija

Radiofrekvencija  je svjetski popularna nekirurška metoda kojom se zateže opuštena koža, pomlađuje lice, smanjuju bore te regenerira oštećena struktura kože. S vremenom koža više nije svježa i elastična kao prije. Osim što će koža imati puno kvalitetnog i obnovljenog kolagena primijetit ćete i podizanje očnih kapaka! Spuštene vjeđe podižu se u samo nekoliko tretmana, oči postaju otvorenije, drenira se višak tekućine koji se nakuplja zbog nepravilna protoka limfe, pa se smanjuju i otečeni podočnjaci. 

Tretman je brz, bezbolan i efikasan. Radi se radiofrekventnom strujom koja dubinski prodire i zagrijava tkivo. Zagrijavanjem vlakana kolagena u dubljim slojevima kože, postiže se njihova kontrakcija i stimulira produkcija kolagena.