NOVO! Božanstveni osjećaj za TIJELO i LICE uz SPA DAY u Bio+Klinik u Zagrebu: PEELING tijela + termičko blato za tijelo + LIMFNA + UZV špatula za lice & RF + peel maska + pedikura... uz 68% POPUSTA!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

SPA day - prekrasna koža od glave do pete - 8 tretmana u jednom dolasku! Kupon vrijedi do 28.12.2021.

Ponuda uključuje: • peeling tijela solima mrtvog mora • alge, morski mulj termičko blato za tijelo • limfna drenaža/ preso terapija • UZV špatula za lice masaža lica vrata i dekoltea • RF lica • specijalna peel od maska • calux pedikura bez skalpela.

Limfna drenaža

Zadatak drenaže je da limfu ukloni kroz vene sve do bubrega koji će preuzeti štetne tvari i putem mokraće ih izbaciti iz organizma. Limfna drenaža višestruko pozitivno djeluje na naš organizam jer limfa prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do svake naše stanice, a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se u krvotok pa se stoga preporuča i nakon kirurških zahvata i terapije zračenjem jer ublažava bol, dugotrajne ožiljke, zadebljanja kože te podiže imunitet u tretiranom dijelu tijela.

Radiofrekvencija lica

Tretman je brz, bezbolan i efikasan. Radi se radiofrekventnom strujom koja dubinski prodire i zagrijava tkivo. Zagrijavanjem vlakana kolagena u dubljim slojevima kože, postiže se njihova kontrakcija i stimulira produkcija kolagena. Koža će se zategnuti, poboljšat će joj se tonus, a vi ćete uživati u pogledu na svoje lice! 

Tretman ultrazvučnog čišćenja lica špatulom

Mnogi ga koriste kao zamjenu za klasični higijenski tretman lica. Sam tretman je potpuno bezbolan i neinvazivan. Prelaskom preko kože lica ultrazvučnom špatulom djeluje se ultrazvučnom vibracijom i tako se izbacuju komedoni, a u isto vrijeme se uklanja tanak sloj površinskih mrtvih stanica kože lica.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 3 dana unaprijed na 091 621 1110, uz KOD i ID kupona po kupnji i primitku!