WELLNESS odmor u ROVINJU! Potpuno opuštanje uz 2 ili 3 noćenja s polupansionom, Wellness & SPA, unutarnji bazen, fitness centar u Hotelu Eden 4*, a sve za 2 osobe!

319 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 11,99 godina boravi GRATIS! Rajski odmor za dvoje ili cijelu obitelj pružit će Vam vrhunski smještaj, sadržaj i usluga renomiranog rovinjskog hotela Eden 4*... Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon vrijedi ovisno o odabranoj opciji, od 14.11. do 05.12.2021.; zauzeti termin 19.11.

HOTEL EDEN 4* jedinstvenog šarma s vrhunskom uslugom i dugogodišnjom tradicijom smješten je u hladovini stoljetne park-šume. U hotelu Eden možete uživati u miru i udobnosti dobro opremljenih soba, opustiti se u prostranim i ugodnim javnim prostorima hotela i prepustiti se mediteranskim tretmanima u Wellness i SPA centru.

Ponuda uključuje i korištenje unutarnjeg bazena, Wellness & SPA centra te fitness centra!

Razbudite se žustrim jutarnjim treningom ili osvježite u popodnevnim satima u unutarnjem bazenu (128 m2, 77 – 135 cm dubine, morska voda).

Eden Wellness & SPA predstavlja novu definiciju jednostavnosti. U potpunosti se opustite i smanjite stres mediteranskim tretmanima koje vam pruža naše stručno osoblje. Proteže se preko više od 1100 m2 i nadahnut je našim okruženjem: mediteranskom klimom, istarskom regijom i nenadmašivom uslugom. Opustite svoje tijelo i um jednom od naših masaža i tretmana tijela, saunom, whirlpoolom ili isprobajte unutarnji bazen.

Uronite, plivajte i uživajte u čarima spa centra u našem termalnom kompleksu: finska sauna (85 – 90 °C, 5 – 10 % vlažnosti zraka), parna soba (40 – 45 °C, 100 % vlažnosti zraka), infracrvena sauna (50 – 60 °C, 20 – 35 % vlažnosti zraka), područje za terapiju himalajskom soli, bazen za hidroterapiju s mlaznicama i svježom vodom (32 – 34 °C), tuševi.

Prostor za vježbanje je klimatiziran i dobro opremljen za održavanje savršene forme. Imamo širok raspon opreme za aerobno vježbanje, kružno vježbanje izdržljivosti i dizanje utega, spravu za veslanje te opremu za funkcionalno vježbanje.

U hotelskom restoranu za doručak i večeru poslužuje se švedski stol. U ponudi je niz toplih i hladnih jela, a možete i gledati kako se jelo priprema pred vama. 

Za vegetarijanski ili nutritivno prilagođen obrok, kao i za obrok prilagođen dijabetičarima, slobodno se obratite osoblju restorana.