Camp Eklata - termin od 16.08. do 23.08.2014! Ljetni kamp za djecu i mlade od 8 - 16 godina u Zaostrogu na Makarskoj rivijeri! Paket aranžman u trajanju od 8 dana/7 noćenja!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prijatelji, more, učenje, zabava, izleti, borova šuma, sportska i zabavna natjecanja, disco zabava, animatori, maštovite igre i to sve u Campu Eklata uz paket aranžman u trajanju od 8 dana/ 7 noćenja!

Ponuda uključujepaket aranžman u trajanju od 8 dana/7 noćenja za 1 dijete.

Paket aranžman uključuje smještaj u više krevetne sobe na bazi punog pansiona, školu jezika ili kreativni kamp ili sportski kamp, ulazno i završno testiranje, literaturu, pomagala, rekvizite i diplomu, edukativne aktivnosti, programsku zabavu, sportsku rekreaciju, sve za 1 dijete.


Organizator pridržava pravo zamjene odabranog edukativnog programa alternativnim ukoliko se za odabrani program ne prijavi dovoljan broj polaznika.

Detaljnije o programima pogledajte na www.eklata.comPrijepodne se realiziraju edukativni programi.
Poslijepodne se odmora, kupa, igraju maštovite igre uz glazbu i zabavu na plaži.

 

Svim polaznicima kampa na raspolaganju su, potpuno besplatno, svi sadržaji Eklatinog centra za mlade uključujući i one najtraženije - kajaci, gađanje iz sportskog luka i strijele, kanui, gondole, bicikle, role, stolni tenis,...

Predvečerje je rezervirano za sportska i zabavna natjecanja. Nakon večere – spektakl. Uključuju se reflektori, zvučnici i ostala oprema. Počinje disco „ludnica“. Dobra mjuza, svjetla pozornice, ples, blještavilo i hrpa iznenađenja. King & Queen, Music Quizz, Fantasy night, Indijanska noć, izbor simpatičnosti... noćno kupanje!

U svakom terminu organiziramo jednodnevni izlet do obližnjih turističkih destinacija - fakultativno.Sigurnost

Za sigurnost djece i cjelodnevnu skrb za vrijeme boravka u kampu zaduženi su profesori, kreativni voditelji, sportski treneri, animatori i ostalo educirano i iskusno osoblje Campa Eklata.


Za vrijeme transfera i boravka u hostelu djeca su osigurana kod osiguravajućeg društva policom osiguranja od nezgode.

Njihovo zdravlje u nadležnosti je zdravstvenog osoblja ambulante u neposrednoj blizini Hostela Eklata.