Bezbolno čišćenje i uklanjanje mrtvih stanica lica za zdravu kožu i blistav ten s ultrazvučnom špatulom u Studiju za njegu lica i tijela Melanis u Zagrebu uz 57% popusta i za samo 69 kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posvetite vrijeme i pažnju koži svoga lica i zablistajte novim sjajem! Kupon se može iskoristiti do 30.01.2022.

Ultrazvučna špatula 

Riječ je o tretmanu bez primjene pare i istiskivanja prištića, a kombinira se pet različitih tehnika eksfolijacije – ultrazvučna, mehanička, kiselinska, enzimska i biološka. Efekt je odmah vidljiv, a učinci višestruki – čista, glatka i osvježena koža, ujednačeniji ten, posvijetljena hiperpigmentacija, smanjeni ožiljci i bore.

Zahvaljujući intenzivnoj eksfolijaciji koža se brzo pročišćava i normalizira, stanjuje se grubi rožnati sloj, smanjuju se proširene pore, te se koža dubinski regenerira. Rezultat je čista i sjajna koža, glatkog reljefa bez crvenila i iritacija.

Svrha tretmana je djelovati na svih pet slojeva epidermisa te u potpunosti ukloniti odumrle stanice sa površine kože i ultrazvučnom metodom očistiti pore. Istovremeno se pospješuje stanična obnova i metabolizam kože, potiče bolja apsorpcija hranjivih tvari i opskrba kože kisikom.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 3 dana unaprijed na broj 095 355 7359, uz KOD i ID kupona po primitku!