NOVO! Redukcija celulita i masnih naslaga bez muke? Oblikujte tijelo uz MALI/ 6x ili VELIKI paket/ 20x tretmana mršavljenja u Wings of Beauty u Zagrebu, uz do 88% popusta & od samo 110 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

PONUDA 1. uključuje: 3x body wrapping + 3x anticelulitna masaža; PONUDA 2. uključuje: 4x termodeka + 4x body wrapping + 4x elektrostimulacija + 4x steper ili fitness bicikl + 4x individualno vježbanje! Kupon se može iskoristiti do 31.01.2022.

TERMODEKA
Termodeka je tretman koji Vam može pomoći da brže oblikujete svoje tijelo. Temperatura termosaune funkcionira na tri stupnja podešavanja, a moguće je posebno podesiti noge, trbuh ili ruke po zonama, prema Vašim preferencijama.  Princip rada se temelji na infracrvenom zagrijavanju deke koje potiče cirkulaciju krvi, oksigenaciju, ukupni metabolizam s ciljem detoksikacije, opuštanja mišića i živaca, redukciju celulita i masnih naslaga. Može se koristit jednom do dva puta tjedno, također I u kombinaciji sa drugim tretmanima iz naše ponude. Preporučuje se svima koji žele izgubiti obujam I celulit te oblikovati tijelo.

BODY WRAPPING
Body wrapping je anticelulitna metoda kojom istodobno oblikujemo tijelo te smanjujemo njegov obujam. Već sam naziv „body wrapping“ govori nam da je riječ o postupku omatanja tijela u kombinaciji s posebnim kozmetičkim proizvodima osmišljenim za body wrapping. Omatanjem tijela posebnom folijom osigurava se bolje prodiranje fitoaromatskih sastojaka iz proizvoda za body wrapping u kožu i potkožno tkivo, gdje aktivni sastojci obavljaju željene učinke razgradnje i detoksikacije. Dodatno osobu stavljamo u termo deku kako bi postupak bio što brži i učinkovitiji. 

ELEKTROSTIMULACIJA
Posjeduje posebne module s programima za mršavljenje, limfnu drenažu, učvršćivanje i jačanje mišića tijela. Tijekom 30  minuta tretmana elektrostimulacije mišići obavljaju jednak rad kao 3 sata aktivnoga vježbanja u teretani. Tretman poboljšava cirkulaciju i oksigenaciju tkiva što ubrzava staničnu obnovu i čisti kožu koja postaje sjajna, zaglađenija i zdravija. Aktivira se metabolizam, sagorijevaju ugljikohidrati i aktivira lipoliza odnosno otapanje masnih stanica. Ujedno se uklanjanja višak tekućine i otpadnih tvari.

STEPER
Steper je efikasna sprava za brzu potrošnju kalorija i oblikovanje donjeg dijela tijela. Steperi omogućavaju trening nogu i stražnjice. Puno je dobrobiti koje klijent ima redovno vježbajući na steperu: ovaj rekvizit doprinosi topljenju masnoga tkiva i gubljenju viška kilograma na vrlo jednostavan način. Pokretima stopala i korištenjem tjelesne težine zrak se gura kroz steper te time oponaša penjanje po stepenicama. Stopala pritom ostaju na pedalama uređaja, kao pri korištenju orbitreka. Zbog prirode pokreta tijekom vježbanja na steperu minimalan je stres na zglobove pa se ovaj rekvizit preporuča i osobama koje imaju probleme sa zglobovima, ali i kao dio procesa rehabilitacije. Kao vrsta aerobne aktivnosti, trening na steperu doprinosi ljudskom zdravlju poboljšavajući kardiovaskularno i zdravlje dišnog sustava te smanjuje rizik od razvoja bolesti srca, krvnih žila i dišnih organa. Sa samo 10 minuta umjerenog do intenzivnog treninga dnevno na steperu doprinos zdravlju i mršavljenju bit će realiziran.

INDIVIDUALNO VJEŽBANJE
Vježbanje kreirano prema Vašim osobnim mogućnostima. Vježbajte s nama uz stručno vodstvo, motivaciju uz različite rekvizite za vježbanje. 

ANTICELULITNA MASAŽA
Ciljana intenzivna masaža za mršavljenje i tonificiranje, vrlo je učinkovita u borbi protiv celulita, a koristi se uz pažljivo odabrana anticelulitna ulja i kreme koje adresiraju taj problem. Anticelulitnom masažom se s posebnom pažnjom tretiraju dijelovi koje celulit najizraženije pogađa kao što su noge, trbuh, bedra, nadlaktica, a idealna je za one dijelove tijela koje je teško oblikovati vježbanjem, poput područja iznad koljena i gornjeg dijela bedara. Jedan od glavnih razloga za nakupljanje celulita jest problem loše cirkulacije krvi i limfe. Anticelulitna masaža poboljšava cirkulaciju i tako direktno utječe na zaglađivanje kože.