PodržimoNaše

Spremni ste za jedan vikend kupanjac? Nema veze, otiđite barem na jedan dan! Prijevoz do Novog Vinodolskog i ručak u restoranu Lukas za samo 109 kuna po osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Super cijena 109 kn

Zaletite se do mora uz super povoljan aranžman! Kupanje, klopa, prijevoz i to sve za samo 109 kuna po osobi u nedjeljom terminu na odabir do 24.08.2014.!

Idemo na more, idemo na more, mi idemo na more...otpjevali bi Bucka, Ivica i Darko u nekadašnjoj televizijskoj emisiji Malavizija!

U današnje vrijeme teško se nađu novčići za duža ljetovanja i odmaranja na moru, osim ako nemate nekoga tko će vas ugostiti for free, no i za to vam treba puno više love nego što možete izdvojiti. 

Ovom ponudom riješite sve svoje probleme, one koje se odnose na vrućinu, klopu, prijevoz, sve u svrhu brćkanja u moru! Naći će se 109 kuna za jednodnevni izlet i uživanje na plažama Novog Vinodolskog, zar ne?

Ponuda uključuje:
prijevoz autobusom za jednu osobu na relaciji Zagreb - Novi vinodolski
ručak u restoranu Lukas na plaži (pileći bečki + pečeni krumpir).
Ručak u periodu od 12-17 h uz obavezno predaju kupona osoblju restorana
Ponuda se odnosi na izlete nedeljom počevši od 20.07.2014 do 24.08.2014

Potrebno je željeni termin najaviti na mail papageno-tours@zg.t-com.hr nakon kojeg ćete zaprimiti potvrdu datuma,broj sjedala u autobussu kao i broj perona. Tek tada je vaše putovanje potvrđeno.