Božanstveni osjećaj za TIJELO i LICE uz SPA DAY u Bio+Klinik u Zagrebu: 4 zone KRIOLIPOLIZE + 1x TESLA + 1x LIMFNA + 1x KEMIJSKI piling + 1x RF lica + 1x maska za lice - sve uz 80% POPUSTA!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

SPA DAY - dan koji bi si svako trebao priuštiti!!! Kombinacijom tretmana u jednom danu sredite si kožu lica te pritom pobrinite za tijelo! Kupon vrijedi do 28.02.2022.

Tesla - tretman, priuštite sebi željenu figuru kakvu ste oduvijek htjeli!

Najnoviji tretman za oblikovanje tijela koji je tek od nedavno dostupan u Europi uspijeva upravo to i čini ono za što se često misli da nije moguće – izgrađuje mišićnu masu dok istovremeno otapa suvišne masnoće! Kontrakcije mišića jačaju i učvršćuju mišićna vlakna – pružajući rezultate usporedive s rezultatima intenzivnog treninga – podignuta i tonirana stražnjica, definirane ruke, zategnutija bedra, ravniji i zategnut trbuh. Rast mišića, otapanje masnoće, tretman protiv celulita, tretman mršavljenja.

Limfna drenaža

Zadatak drenaže je da limfu ukloni kroz vene sve do bubrega koji će preuzeti štetne tvari i putem mokraće ih izbaciti iz organizma. Limfna drenaža višestruko pozitivno djeluje na naš organizam jer limfa prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do svake naše stanice, a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se u krvotok pa se stoga preporuča i nakon kirurških zahvata i terapije zračenjem jer ublažava bol, dugotrajne ožiljke, zadebljanja kože te podiže imunitet u tretiranom dijelu tijela.

Kemijski piling lica

Piling je postupak uklanjanja mrtvih stanica i nečistoća s kože lica ili tijela. Pilingom provodimo dubinsko čišćenje kože i pora u kojima se skupljaju nečistoće i odumrle stanice kože.

Radiofrekvencija lica

Tretman je brz, bezbolan i efikasan. Radi se radiofrekventnom strujom koja dubinski prodire i zagrijava tkivo. Zagrijavanjem vlakana kolagena u dubljim slojevima kože, postiže se njihova kontrakcija i stimulira produkcija kolagena. Koža će se zategnuti, poboljšat će joj se tonus, a vi ćete uživati u pogledu na svoje lice! 

Kriolipoliza je nova tehnologija koja rezultira smanjenjem masnog lokaliziranog tkiva kroz selektivni i neinvazivan postupak. Poseban krio-vakuum aplikator se položi na odabrano područje kako bi se vakuumom izoliralo masno tkivo koje želimo tretirati, a krio elementi hladili tako zahvaćeno tkivo. Može se primijeniti na svaki dio  tijela gdje postoji višak masnih naslaga: trbuh, bedra, stražnjica, noge, ruke, leđa.