Saveznik u borbi protiv godina, bora i pigmentacije! Zaustavite vrijeme uz VITAMIN A u Bio+klinik salonima u Zagrebu - RETINOL GLOW za lice, vrat i dekolte, uz 65% POPUSTA!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje: enzimatski piling, tretman UZV špatulom za otvaranje pora i uklanjanje nečistoća iz kože, masažu lica retinol hydro dubinskim serumom uz vlaženje + retinol krema! Kupon vrijedi do 28.02.2022.

Retinol serumi i kreme

Ovaj je serum najučinkovitiji način za poboljšanje zdravlja kože. Bez obzira na vašu dob ili tip kože, retinol je super zvijezda čuvar kože. Daje koži zdrav sjaj, poboljšava teksturu kože i smanjuje tamne mrlje ubrzavajući promet stanica kože koji se usporava starenjem. 

Bori se protiv bora i finih linija - najsnažniji učinak koji retinol ima na kolagen. Retinol ovdje ima dvojaki učinak: ne samo da smanjuje količinu razgradnje kolagena zbog izlaganja suncu sprečavanjem povećanja enzima zvanog kolagenaza, ali također pomaže u poticanju proizvodnje novog kolagena Smanjuje pigmentaciju - Retinol poboljšava izgled tamnih mrlja, crvene kože, peckavih opeklina i ljuskavih tena.

Vitamin A (zvani retinoli i srodni - retinoidi): voljen zbog svoje sposobnosti da potiče rad stanica, postupak koji zamjenjuje Vaše umorne stanice kože svježim novim, proizvod s retinolom može povećati prirodnu razinu kolagena u koži, zaglađivati ​​bore, izblijediti tamne mrlje, pa čak i pomoći u uklanjanju akni.

Enzimski piling
Enzimski pilinzi sadrže aktivne sastojke, različite amilaze, u proizvodima rade po principu da otklanjaju mrtvi sloj stanica. Oni se uvijek koriste kao priprema za drugi tretman. Uklanjaju mrtvi sloj kože i smiju ga koristiti apsolutno sve vrste kože. Ne ostavljaju nikakve reakcije na koži, nisu preagresivni, a ako je riječ o masnijoj koži koju stalno treba odmašćivati efektivno na istu djeluju.

Ultrazvučna špatula
Najdublji slojevi kože primaju snažnu stimulaciju na način da ultrazvučni efekt prodiranja dubinski čisti kožu dok je istovremeno i masira. Stimulacija poboljšava iscjeljivanje površine kože lica, poboljšana je periferna mikrocirkulacija čime se koža revitalizira. Tijekom rada, na špatuli ostaju komedoni (tzv. miteseri). Aparat ultrazvučnom vibracijom izbacuje komedone iz kanala te u isto vreme uklanja tanak sloj površnih mrtvih stanica  sa kože lica.Područje djelovanja: lifting, akne, kuperoza, hiperpigmentacija, piling, čišćenje kože, hidratacija, oksigenacija. Ovakav tretman čišćenja lica se preporučuje posebno osobama sa osjetljivom kožom, ali i kao tretman čišćenja lica te anti-age tretman. Umiruje kožu i pospješuje apsorpciju aktivnih i hranjivih sastojaka za njegu kože.

Nakon tretmana ne preporučuje se umivanje narednih 10 h!