Želite bolji tonus, teksturu i kvalitetu svoje kože? Bio+ klinik salon u Zagrebu donosi MIKRODERMOABRAZIJU DERMAPENOM + maska i serum za hidrataciju uz 55% popusta - samo 139 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tražite minimalno invazivan estetski tretman za osvježavanje i revitalizaciju vaše kože? Ovo je idealna ponuda za Vas! Kupon vrijedi do 25.03.2022.

Što je to Derma Pen?

Popularna metoda i odlična nadopuna kompleksne anti aging terapije. Dermapen sadrži mnoštvo mikroiglica za jednokratnu upotrebu koja automatiziranim pokretima vibrira te tako postiže kontroliraniji rezultat. Najčešće se tretiraju ožiljci kože koja je bila problematična. Njegova učinkovitost te također manifestira da obzira koliko puta kreme nanosili na kožu ili pili razne tvari, one neće nikada doći u dovoljnoj koncentraciji na potrebno tretirano mjesto. 

Kontrolirano i nježno odstranjuje gornji sloj kože te se stimulira kolagen i elasticitet kože!

Mikrodermoabrazija je dijamantna mikrodermoabrazija, koja za razliku od prethodne generacije aparata baziranih na kristalima (najčešće aluminij-oksida) koristi prave čestice dijamanta postavljene pod različitim kutovima i gradirane prema veličini dijamantnih čestica. Ovisno o problemu koji želimo tretirati, ali i cilju koji želimo postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija ožiljka ili pomlađivanja kože) i stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem. Tijekom tretmana „stari” sloj kože otklanja se vakuumom, koji istodobno stimulira fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena.