[VARAŽDIN - MRŠAVLJENJE] PAKET 21 tretmana detoksikacije, oblikovanja i rješavanja celulita u Studiju za njegu tijela Touch uz vrtoglavih 73% popusta, samo 949 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket uključuje: 6 tretmana lipolasera + 6 tretmana limfne drenaže/presoterapije + 6 tretmana infrared termo deke + 3 tretmana ultrazvučne kavitacije sa sixpolarnom radiofrekvencijom tijela. Kupon se može iskoristiti do 30.04.2022.

LIPOLASER je uređaj koji emitira nisku razinu hladne laserske energije, koja stvara kemijski signal u masnim stanicama, razgrađujući pohranjene trigliceride na slobodne masne kiseline, glicerol i molekule vode. Taj proces odgovara prirodnom procesu koji tijelo pokreće kad god treba iskoristiti svoju pohranjenu rezervu energiju. Te se slobodne masne kiseline zatim limfnim sustavom prenose po tijelu, kako bi tijelo opskrbile energijom, opet baš kao kako tijelo reagira u vrijeme kalorijske oskudice. Odnosno troši zalihe masnoće. Odličan tretman za sve koji žele izgubiti centimetre i oblikovati svoje tijelo.

Tretman je bezbolan i siguran, ne zahtjeva oporavak i ne izaziva nikakvo crvenilo

Siguran, minimalno invazivan postupak, koristi nisku razinu vidljivog crvenog laserskog svjetla kako bi stvorio sigurnu i bezbolnu stimulaciju za oslobađanje rezerviranih energetskih izvora pohranjenih u obliku masti

Siguran i učinkovit tretman, rezultati su vidljivi odmah, mogu se tretirati svi tipovi kože

Mogu se tretirati vrat, grudi, leđa, koljena, bokovi, bedra i ruke

TERMO DEKA

Pruža detoksifikaciju i sprječava nakupljanje masnoća u tijelu, ubrzava lipolizu, znojenje te izlučivanje štetnih tvari, aktivira tijelo i njegove funkcije. Radi na principu pražnjenja odloženog otpada u tijelu, kao što su teški metali, otrovi te aktivira hormone i vrenje, ubrzava metabolizam te istovremeno eliminira umor i poboljšava apsorpciju hrane. Balansira autonomni živčani sustav, poboljšava mišićnu masu, mliječnu kiselinu i rad jetre, te utječe na poboljšanje raspoloženja. Poboljšava imunološki sustav.

Termo deku koja se zasniva na infracrvenim zrakama koje su dokazano učinkovite i sigurne znanstvene metode za gubljenje kilograma i oblikovanje tijela. Infracrveno zračenje prodire u kožu, mišiće, kosti te crijeva.

 Pruža detoksifikaciju i sprječava nakupljanje masnoća u tijelu

 Ubrzava lipolizu, znojenje te izlučivanje štetnih tvari

 Aktivira tijelo i njegove funkcije; radi na principu pražnjenja odloženog otpada u tijelu, kao što su teški metali, otrovi te aktivira hormone i vrenje

 Ubrzava metabolizam te istovremeno eliminira umor i poboljšava apsorpciju hrane

 Balansira autonomni živčani sustav, poboljšava mišićnu masu, mliječnu kiselinu i rad jetre, te utječe na poboljšanje raspoloženja

 Poboljšava imunološki sustav

 Uklanja bol i upale

 Oporavlja organizacijske funkcije tijela

RADIOFREKVENCIJA lica i tijela je revolucionarni tretman koji učvršćuje, zateže i podiže kožu, bez odlaska "pod nož". Zbog svoje neinvazivnosti, on je idealan za one koji ne žele kirurški zahvat pomlađivanja. Za razliku od drugih sličnih tretmana, radiofrekvencija stimulira prirodnu obnovu kolagena koji kožu čini glatkom, elastičnom i naizgled mlađom. Osim toga, pruža vidljive rezultate već od prvog tretmana, a prikladna je za svijetlu i tamnu, suhu, masnu i mješovitu kožu.

Trajanje tretmana je od pola do sat vremena. Nakon tretmana nije potreban nikakav dodatni oporavak. Odmah se možete vratiti svojoj svakodnevici. No vaša bi koža nakon tretmana mogla oteći ili pocrvenjeti. Zbog toga je nužno na kožu, neposredno nakon tretmana, nanijeti hidratantnu kremu. Crvenilo i osjećaj neugode nestaju unutar 36 sati nakon postupka.

Uobičajena područja liječenja uključuju: područje oko očiju, lice, obrazi i čelo, područje vilice, odnosno čeljusti, vrat, dekolte, leđa, struk i trbuh, bokovi... Također, radiofrekvencija se često koristi uz druge kožne tretmane. Neki od njih su uklanjanje dlaka, fotopomlađivanje i tretmani za hiperpigmentaciju, akne i celulit.

ULTRAZVUČNA KAVITACIJA SA RADIOFREKVENCIJOM

Radi se o razbijanju masnih stanica i dubokom zagrijavanju tkiva kako bi se ujedno poradilo i na zatezanju kože (radiofrekvencija stimulira proizvodnju kolagena) te poboljšalo i ubrzalo eliminaciju celulita. Osim toga, radiofrekvencija se može kombinirati s vakumskom masažom što je posebno korisno za elminiranje tvrdokornog celulita ili opuštenog tkiva.

Kavitacija je ultrazvuk visoke snage koji se primjenjuje isključivo kod pretilih ljudi za smanjivanje masnih nakupina. Gubitak od nekoliko centimetara postiže se jednim tretmanom, no za postizanje kvalitetnih rezultata za svaku klijenticu izrađuje se poseban program vježbanja i prehrane. Smanjenje opsega rezultat je djelovanja ultrazvučnih valova koji masnoću iz masnih stanica odvode u limfni sustav odakle odlaze u preradu kroz jetru i nakon toga se izlučuju iz organizma. To je proces koji traje i naravno zahtijeva dodatne tretmane i promjene u navikama. Nakon tretmana preporučuje se limfna drenaža ili vakumsku masaža.