EKSKLUZIVNO! CrnoJaje & VInarija Voštinić Klasnić: nagrađivane etikete i vina - degustacija vrhunskih vina i pikalica uz gitare ili samo prezentaciju/ mala vinska škola vina, od samo 99 kn/ osobi!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U opciji je uključema neograničena konzumacija vina Škrlet, Muškat i Epitet + domače pikalice, a ostale opcije uključuju Vino & Pikanje - vođenu degustaciju vina sa sezonskim finger foodom lokalnih proizvođača! Uživajte uz fino vino, ukusnu glazbu i slasni finger food! Kupon vrijedi od 25.02. do 19.03.2022., ovisno o kupljenoj opciji!

VINARIJA VOŠTINIĆ KLASNIĆ

Miris, okus, slika ili zvuk. Trenutak inspiracije ili osjećaj za pamćenje. Naše vino samo je ekspresija prirode, poanta je stvaranje. 

Nalazimo se na brdu iznad Ivanić–Grada. Na mjestu gdje je nekad bila stara klet danas imamo moderno uređenu vinariju okruženu vinogradima i voćnjacima, koja predstavlja spoj autentičnog i suvremenog.

Vinarija nas hrani malim stvarima i svježim idejama, a moderno opremljeni podrumi omogućavaju nam da eksperimentiramo, rušimo predrasude i pomičemo granice tradicionalnog vinarstva. Osim vinskih, gastro i društvenih evenata, u vinariji često organiziramo izložbe, glazbene događaje i razne kreativne radionice.

Parking osiguran i besplatan.

Škrlet je mlado, lagano i razigrano vino. Osvježavajuće i pitko, puno citrusnih, herbalnih i tropskih nota. Idealno za vruće ljetne mjesece. Vino od škrleta je bistro, svjetlo žućkaste boje. Odlikuje ga nizak sadržaj alkohola i nešto viši sadržaj kiselina što ga čini osvježavajućim, pitkim i laganim vinom.

Spavanje se može dogovriti u Hotelu sport uz prijevoz do vinarije i natrag, ponudu pogledajte OVDJE!