Extra povoljni ljetni aranžman Istarskih Toplica - 3 dana /2 noćenja za 2 OSOBE s Polupansionom + neograničena konzumacija pića uz obroke + neograničeno korištenje bazena i sauna za samo 897 kn!

252 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

LJETOVANJE U ISTRI - u srcu Istre samo 20 min. vožnje od prekrasnih plaža i ljetne vreve. Smještaj u Hotelu Mirna, ugodna svježina netaknute prirode, relax, Wellness i SPA, kozmetički tretmani i 4 bazena povod za ovogodišnji izbor. KUPON vrijedi do 31.08.2014.

Ponuda uključuje:

3 dana, 2 noćenja u hotelu Mirna za dvije osobe na bazi  Polupansiona s neograničenom konzumacijom pića u restoranu za vrijeme obroka (od pića na raspolaganju vam stoje crno i bijelo vino, pivo, različiti sokovi i mineralna voda)

Svi kupci imaju pravo na neograničeno korištenje unutarnjeg bazena sa slatkom vodom, neograničeno korištenje vanjskog bazena, 30 minuta dnevno korištenja termalnog bazena, neograničeno korištenje dječjeg bazena.

Neograničen ulaz u svijet sauna (5 vrsta – infra, kromo, finska turska i aroma parna), fitness studio i relax room

Moguća doplata za sobu Superior u Villi Sveti Stjepan na recepciji 100,00 HRK / osoba / noć.

Iznad samih Toplica uzdiže se 85 metara visoka nadaleko poznata stijena Gorostas, ispod koje se nalazi izvor ljekovite vode Sv. Stjepan.

Istarske toplice smještene su u sjeverozapadnom dijelu poluotoka Istre. Udaljene su 35 km od Poreča, 10 km od Buzeta, samo 40 km od granice s Italijom i 10 km od granice sa Slovenijom. 

Poznat je po visoko sumpornoj optimalno radioaktivnoj i toploj vodi punoj minerala (13 vrsta) za koju je znanstveno i u praksi dokazano da pospješuje liječenje kroničnih reumatskih bolesti, dermatoloških bolesti, bolesti gornjih dišnih puteva, ginekoloških bolesti i post operativnu rehabilitaciju.

Potrebna je najava dolaska i rezervacija putem e-maila: info@istarske-toplice.hr