NOVO! Mediteranski šarm Crikvenice očarat će Vas ovog proljeća ili u rano ljeto! Hotel Villa Aurora*** - 3 dana/ 2 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe i dijete do 10 godina, već od samo 1130 kn!

5 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 1.130 kn
Uštedi još 57 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 57 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Istražite vrijedno povijesno i kulturno naslijeđe Crikvenice te uživajte u idiličnom odmoru! Rok iskoristivosti kupona je od 19.05 do 25.06.2022.

HOTEL VILLA AURORA***

Hotel Villa Aurora smješten je neposredno iznad samog središta grada i samo je pet minuta hoda udaljen od glavne plaže “Crni mol”. Pruža mogućnost odmora i uživanja u svom prekrasnom ambijentu uz miris mora i borova, te cvrkut ptica.
Interijer hotela moderno je opremljen i prilagođen, kako gostima koji dolaze na odmor, tako i poslovnim ljudima koji u mediteranskom ozračju žele održati mini kongrese i poslovne sastanke.

Hotel Villa Aurora smješten je neposredno iznad samog centra grada i samo je pet minuta hoda udaljen od glavne plaže “Crni mol”.
Hotel nije u mogućnosti osigurati slobodno parkirno mjesto u svakom trenutku, iako se trudimo svakom gostu sugerirati te pronaći mjesto za parkiranje.

VRTNA TERASA
Pruža vam mogućnost uživanja u hladu i mirisu borova uz razna Hrvatska autohtona jela, te raznovrsna kvalitetna vina.

RESTORAN I APERITIV BAR
U ugodnom ambijentu hotelskog restorana i njegove prekrasne terase s pogledom na Crikvenički zaljev, uživat ćete u najrazličitijim specijalitetima bogate hrvatke kuhinje s naglaskom na Mediteran, te vrhunskim vinima i slasticama.

Prije kupnje kupona obavezna predrezervacija i provjera željenog termina na mail: ckaurorabooking@gmail.com ili broj telefona: 099 2101 423!

Crikvenica 

Uz prirodne ljepote, čisto more i zrak te gostoljubive domaćine, glavni razlog za odmor u Crikvenici je, već više od stotinu godina, vrlo ugodna, blaga, stabilna i zdrava mediteranska klima i mikroklima s blagim zimama i ne prevrućim ljetima, koja je omogućila razvoj zdravstvenog turizma. 

 Duge pješčane i šljunčane plaže s brojnim sadržajima za djecu povezane su prirodnom šetnicom kroz bogato mediteransko raslinje te pružaju mogućnost uživanja za svakoga, od kupača do šetača, rekreativaca i biciklista.