Savršena kombinacija za otklanjanje stresa i opuštanje u ELLE salonu u Zagrebu! Izbor masaže: antistress sa akupresarnim točkama ili medicinska/ relax od 45 min ili 60 min, od samo 89 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite opciju 1 - antistress masaža lica i glave (piling, masaža lica sa akupresarnim točkama) od 45 min ili opciju 2 - medicinsku ili relax masažu cijelog tijela od 45 min te opciju 3 u trajanju od 60 minuta! Kupon se može iskoristiti do 30.05.2022.

Relax masaža

Masaža će odstraniti bolove i napetost u vašem tijelu, a vaše raspoloženje i opće stanje biti će na najvišoj mogućoj razini! Učinkovita je kod mišićnih atrofija, tendinitisa (upale tetiva), distorzija, mišićnih istegnuća ili iščašenja zglobova. Opušta anksiozne i nervozne osobe sklone stresu.

Medicinska masaža jedna je od najučinkovitijih metoda koja je prvenstveno namijenjena rješavanju raznih fizičkih komplikacija, od bolova u vratu i leđima, trncima u rukama, problema s kralježnicom, upalom mišića i živaca, glavobolja, migrena, istegnuća, stanja nakon operacija i ozljeda, dišnih problema i slično. Neophodna za uspješno i potpuno prirodno liječenje išijasa.

Antistress masaža lica i glave sa akupresarnim točkama

Topli dugotrajni pritisak na akupresurne točke duž vaše kralježnice jedinstvena je
tehnika kojom se vaše tijelo oslobađa-napetosti, poboljšava prokrvljenost i protok
energije te posredno reducira stres i poboljšava opće zdravstveno stanje.