Odmor u Istri za cijelu obitelj! U Kampu Valkanela by Maistra u Vrsaru očekuju Vas 3 dana/2 noćenja u Premium mobilnoj kućici za 4 do 6 osoba i korištenje bazena, a sve za samo 726 kn!

57 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda vrijedi za max 4 odrasle osobe i 2 djece do 11,99 godina, a u cijenu su također uključeni boravišna pristojba, posteljina, ručnici i završno čišćenje! Kupon vrijedi od 02.05. do 25.05.2022.

Tražite kamp koji se kontinuirano obnavlja i nadopunjuje novim sadržajima? KAMP VALKANELA nudi atraktivnu plažu i veliki bazenski kompleks, novoopremljene parcele na odličnim pozicijama ili pak mobilne kućice sa zajedničkim bazenom. Briga i posvećenost vašem zadovoljstvu naš je prioritet!

U ponudi uključeno i korištenje zajedničkog bazena te zajedničkog vanjskog prostora za roštilj!

Posteljina, ručnici i završno čišćenje uključeni u cijenu!
Besplatan parking i Wi-Fi Internet!
Mogućnost rane prijave i kasne odjave ovisno o raspoloživosti!

Opustite se na terasi svoje komforne mobilne kućice u mirnom dijelu kampa, uživajte u zajedničkom bazenu ili na uređenoj plaži kampa.

PREMIUM mobilna kućica: površina 32 m2 + natkrivena terasa 12-15 m2; 2 spavaće sobe (bračna soba s krevetom 160 x 200 cm + spavaća soba s dva kreveta 80 x 200 cm); 2 kupaonice s tuš-kabinom i WC školjkom; kutna garnitura za sjedenje (mogućnost razvlačenja u krevet dimenzija 140 x 200 cm) sa stolom i dvije stolice; kuhinja s četiri ploče za kuhanje na struju/plin, hladnjak sa zamrzivačem; potpuno opremljena posuđem, mikrovalnom pećnicom i aparatom za filtar-kavu; klima-uređaj; SAT TV; natkrivena terasa sa sjedećom garniturom za šest ljudi i ležaljkama za četiri osobe.

Što je dobar odmor bez dobre hrane? I mi tako mislimo, zato smo u prelijepom Valkanela kampu pored Vrsara razvili bogatu ponudu restorana i barova, u kojima će svatko moći pronaći jela koja najviše voli, ali i kušati nešto novo, drugačije, uvijek s lokalnim štihom.