Impresivni luksuz raskošnih apartmana Amphora's Garden 5* u Splitu: 2 dana/ 1 noćenje s doručkom uz opuštanje u WELLNESS & SPA centru, sve za 2 osobe i 2 djece do 12 g., samo 1199 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zelena oaza uz more u Splitu! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 31.05.2022.

AMPHORA'S GARDEN 5*

Skroviti luksuz – raskošni apartmani. Amphora's Garden je smješten na najvećoj plaži u Splitu, a gdje gosti uživaju u “zelenim“ apartmanima s pažljivo odabranim detaljima.

Ponuda uključuje: 2 dana uz 1 noćenje u luksuznom jednosobnom apartmanu + 1x bogati buffet doručak u restoranu hotela Amphora + besplatan pristup Oleum Wellness& Spa centru+ besplatan wi-fi + gratis parking u garaži hotela Amphora, sve za 2 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina.

• SMJEŠTAJ

Opremljenost: čajna kuhinja, kupaonica, spavaći-dnevni boravak, balkon, 2 odrasle osobe + 2 djece, TV ravnog ekrana, kauč na razvlačenje. 

Recepcija za goste dostupna je 24 sata u susjednom hotelu Amphora 4*.

RESTORANI & BAROVI
Prepustite se vrhunskom gastro užitku u restoranu Amphora, a poslije jela odaberite ležerniju atmosferu u Galia baru ili opuštanje uz bazen s koktelima iz Oleum bara. Sunčanje na plaži i zabavu potražite u Amphora beach baru. Svi sadržaji će biti dostupni sukladno vremenskim uvjetima.

Doručak se poslužuje u restoranu Amphora s prekrasnim pogledom na more. Svakodnevno biramo samo svježe i sezonske proizvode, domaće i proizvode lokalnih proizvođača.

Spa & Wellness centar OLEUM
Uz vrhunski fitness centar, umirujući spa, unutarnji i vanjski bazen, naći ćete luksuznu oazu i za opuštanje. Vaše opuštanje je središnja točka, a u bogatoj ponudi možete pronaći usluge pomlađujućih masaža, lica, pilinga tijela, njege noktiju i više usluga. Spa i wellness centar OLEUM gostima nudi finsku saunu, mediteransku saunu (biljna kupka), tursku kupku, tretmane za lice i tijelo te masaže. Tim profesionalaca pobrinut će se da dobijete neke od najboljih tretmana lica i tijela u Hrvatskoj, koristeći samo najbolje proizvode koji djeluju u sinergiji s prirodom. Uživajte u opuštajućoj atmosferi, profesionalnom osoblju i luksuznim sadržajima OLEUM-a. Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Dodatna pogodnost: 20 % popusta na usluge Oleum wellness & spa centra!

A la carte restoran Amphora
Ako tražite veliku raznolikost, slane okuse i slatke mirise, restoran Amphora je mjesto koje treba biti. Nudi autentičnu kuhinju i savršen ambijent s a la carte i postavljenim izbornicima. 

Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona putem maila reservations@safirhoteli.hr! Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po kupnji i primitku kupona isključivo na mail reservations@safirhoteli.hr!